Miert mardos az ehseg kora reggel es nemtudok miatta aludni?
Hmmm... Mennyit ettél tegnap egész nap? Mert OK, hogy este jóllaktál, de ha egész nap túl keveset ettél a szervezeted szerint, akkor is lehet ilyesmi.
Ez ilyen újabb fejlemény, amióta fogyni akarsz? A kalóriacsökkentés miatt annyira nem csodálom...
De az is lehet, hogy tartósabban laktató vacsora kéne neked, nem azt mondom, hogy több étel, hanem más. A túrón kívül alig ettél valamit, el tudom képzelni, hogy van, aki tele lesz levessel s nem érzi, hogy éhes, de az nem sokáig tart ki.
engem már hajnali négykor mardos az éhség. akkor vagy egy májkonzerv, vagy száz gramm sült csirkemell betol, fogatmos, szundít.
hogy miért mardos az éhség? mert az evolúció így rakott össze minden élőlényt. aztán, ha talál valamit az élőlény, azt befalja a túlélés érdekében...ezt a rossz beidegződést még a jégkorszak óta (is) cipeljük...
"ha este laktatot eszel, akkor nehez lesz a fogyas"
Nem feltétlenül. Bár aki reggel elkezd enni s estére nem jut elég kalória, s kevés kalória nem laktatja, nos, annak persze nehéz.
Mázlistának érzem magam. Egy alapos ebéd után én másnap délig nem szoktam megéhezni (kis deficitben és jó étrenden, amúgy igen, de akkor sem kelek fel az éhségre).
Plusz 1-2 tojás (akár csak a fehérje) mindig jót tesz, ha éhes lennék, az pedig belefér, el tudom úgy osztani az ételem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!