Ha minden reggel megeszek 2 szelet zsíroskenyeret akkor attól mennyit hízok?
A kérdés az ezen kivül elfogyasztott kaja miböl áll és mennyi. Emellett tudni kellene a magasságodat, súlyodat, korodat, nemedet is a pontosabb válaszhoz.
De önmagában napi két szelet zsíroskenyértöl senki nem hízik el.
Két szelet zsíroskenyér kb 350-500 kalória közt van, egy átlagos méretü embernek meg az alapszükséglete 1300-1500 közt mozog.
Ez az a kcal-mennyiség, ami ahhoz kell, hogy müködjenek a szerveid, tartani tudd a testhömérsékletet, tudj lélegezni - de semmit nem csinálsz, csak fekszel mozdulatlanul.
Ha már felülsz, akkor az már plusz kcal-t igényel, amindennapi tévekenységek ugyanígy.
Egy átlag embernek, ha nem végez extra fizikai munkát, napi 2000-2500 kcal szükséges.
Ha a zsíros kenyeret "levonjuk" ebböl, akkor még mindig marad kb 1500-2000 kcal, amire szükséged lesz a súlytartáshoz.
Szóval a két szelet zsíroskenyér nem okoz elhízást, természetesen kivéve azt az esetet, ha emellett egész nap magas kalóriatartalmú ételekkel tömöd magad "normális étkezés" címén - de akkor meg a zzíroskenyér az, ami nem sok különbséget okoz.
Utolsó, én 1300 kcal mellett is hízok, ha nem mozgok mellé semmit (pedig egészségesen étkezem), szóval... :D
Ezt nem tudjuk előre megmondani. Próbáld ki, hogy hízol-e mellette.
13:58!
1300-al hìzol? Azt hogyan? 140 cm ès 28 kg vagy? Kizart hogy 1300-al hìzik valaki, hacsak nem törpe. Nem jòl szàmolsz.
A 3-as vagyok és én végig "átlag" emberröl beszéltem.
Az, hogy te (4-es) 1300 kg-val hízol, teljesen lehetetlen, csak egy csomó valamit elfelejtesz beleszámolni, vagy esetleg egy orvosi csoda vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!