Normális, hogy pl reggel megmérem magam 65 este megmérem magam 70 és mindig azt olvasom hogy egy nap alatt nem hízhatsz 5 kg-t?
Kolompár te általában jókat írsz. De most nem.
Ez a saját tapasztalatom, és én is besírtam rajta pár napja. Egyszerűen nem hittem el!!
Story: este megmértem magam és 90 kg voltam. Ennyi még a büdi életben nem. Azt hittem falnak megyek.
Majd reggel megmérem ismét és ezt kapd ki: 86 kg voltam.
Hogyan lehetséges ez?
- Nem mentem a kettő között wc-re. Se kicsi, se nagy.
- Nem izzadtam éjjel.
Ezt én sem értettem és a mérlegem is JÓ.
Hogyan lehetséges ez? Ha valaki magyarázatot ad, megy a zöld pacsi.
Hát az jó lenne.. :)))
Az egyik válaszolónak pedig: nem digitális, és nem ugrálok rajta és mind a két változatnál: 90 kg és 86 legalább 6x álltam rá, hogy tényleg? És tényleg :)
Mi a csudának méred magad este? :D Nyilván kilókkal is feljebb mehet a súlyod, nem tűnik el mindama étel-ital, amit beviszel... A reggeli súlyod is változik kilókat, ez természetes.
S ha nem eszel még 7000 kcalt sem pluszban, akkor nyilván nem hízol 1 kilót :D
A mérlegek se pontosak, én ráállok kétszer, simán lehet 1 kiló eltérés, akár mechanikus, akár digitális. Többször állok rá s átlagolok vagy az utolsókat nézem :) Mivel úgyis ingadozik a súlyom, nincs szükségem rá, hogy kilóra pontosan ismerjem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!