Hogyan fogyjak alhasról?
Az a problémám, hogy én alapvetően egy elég sovány élőlény vagyok, de az alhasamon van egy úszógumi, ami végigfut a hátamig és akármit csinálok nem akar eltűnni. Amikor napokig salátát eszem és a belemet is kitornázom, akkor csökken a mérete egy nagyon kicsit, de amint eszek valami mást vagy kicsit kevesebbet mozgok, visszajön, amit leadtam. Hogy a túróba tüntessem el onnan? Nagyon zavar! A fenekemet is szeretném laposabbra, mert olyan mintha valami csomagtartóm lenne... Pedig sovány vagyok, de deréktől lefelé megmarad a zsír.
Mindenki hülyének néz, hogy fogyni akarok, de nem értik meg, hogy elhányom magam a tükörképemtől emiatt.
Van erre valami módszer? Eljárok futni, saját testsúlyos edzéseket is csinálok, szoktam box cross tornát is csinálni. Mi kellene még?
Igen, mindenképpen vezess étkezési naplót vagy, hogy hívják. És mivel keveset eszel amiatt is nagyobb lehet az alsóhasad. Komolyan, nekem is egy időszakban nagyobb volt, hiába tornáztam és ettem keveset. Neten kiszámoltam a kalkulátorral, hogy mennyit kell ennem, ha fogyni akarok és most már lapos is nagyjából a hasam, hála neki. Tessék itt egy kalória kalkulátor: [link]
És ajánlom ezeket a kajákat, amik segítik az alsóhasi fogyást: zab (zabkása), spenót, teljes kiőrlésű péksütemények, 70-80%-os étcsoki, avokádó és mindenféle erdeigyümölcs (málna, áfonya, szamóca). Sportnak a futást és a biciklit ajánlom és neten nézz alsóhasra tornákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!