Hogyan fogyjak alhasról?
Az a problémám, hogy én alapvetően egy elég sovány élőlény vagyok, de az alhasamon van egy úszógumi, ami végigfut a hátamig és akármit csinálok nem akar eltűnni. Amikor napokig salátát eszem és a belemet is kitornázom, akkor csökken a mérete egy nagyon kicsit, de amint eszek valami mást vagy kicsit kevesebbet mozgok, visszajön, amit leadtam. Hogy a túróba tüntessem el onnan? Nagyon zavar! A fenekemet is szeretném laposabbra, mert olyan mintha valami csomagtartóm lenne... Pedig sovány vagyok, de deréktől lefelé megmarad a zsír.
Mindenki hülyének néz, hogy fogyni akarok, de nem értik meg, hogy elhányom magam a tükörképemtől emiatt.
Van erre valami módszer? Eljárok futni, saját testsúlyos edzéseket is csinálok, szoktam box cross tornát is csinálni. Mi kellene még?
Tisztában vagyok vele, hogy nincs helyi fogyás. Nem a testsúlyomból akarok veszíteni, hanem a zsírból. Izommal helyettesíteni, de hiába tornázok az izmom nő, mert látszik, hogy izmosodok, de a zsírom nem akar csökkenni úgy, ahogy kellene ennyi tornától.
Ennél többet meg nem tudok mozogni, mert nincs annyi energiám. Valamit nem jól csinálok csak nem tudom, hogy mit. Hogy mi a francért nem tűnik el a zsír....
Csomó marhaságot olvastam már neten, hogy a szénhidrát okozza meg a stressz meg a zsíros ételek meg a szénsavas üdítők meg mit tom én még mik... a poén az, hogy ezek közül semmi sem fogyasztok több, mint 6 hónapja. Na, most akkor mizu?
Nem a gyomrom nő meg... az alhasamon van zsír. Nyilván ha az ember eszik tele lesz a gyomra és nagyobb lesz a hasa, de én meg nem eszek annyit, hogy tele legyen szóval ez az elméleted nem jött be.
És bocs, de nem küldök képet egy vadidegennek semmiféle testrészemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!