Így visszahízom, amit leadok?
Miért ne szaladhatna vissza? Számold utána is a kalóriákat, csak próbáld körülbelül tartania a napi igényt, ugyanis fogni már nem akarsz. Csinálhatod heti bontásban is, tehát egy egy hétre határozod meg a kalória limitet, így ha egyik nap egy picit több csúszik be másikon kispórolhatod.
A lényege az annyi hogy ezt sokkal könnyebb tartani :)
Többletben tudsz csak hízni. 1400-1700 kcallal nem illene híznod, ha mégis azt teszed, nem mozogsz semmit vagy valami problémád van. Nagyjából a te jelen számaiddal én mozgás nélkül is több kalóriát igénylek, persze az anyagcseréd lehet lassabb, főleg ilyen enyhe koplalással, amit valószínűleg csinálsz... 1000-1200 kcal egy ekkora embernek, mint te, szinte tutira koplalás. Az nem számít, hogy jóllakott vagy-e, nem ezen múlik.
Ha heti fél kilót fogysz, akkor várhatóan 4-500 plusszal sem hízol semmit, csak épp súlyt tartasz. Persze a testünk komplikált s nem mindig követi a papírformát, de az energiamegmaradás törvényét azért tartja.
Nézd, azért nem írtam konkrétumot, mert úgy gondoltam utána néz a kedves kérdező ha ennyit leírok. Nem démonizáltam szerintem a szénhidráttal, csupán leírtam, hogy talán jobb ha inkább azt figyeli, hogy abból mennyit visz be. Attól, hogy te mást gondolsz, nem kell egyből fellengzősködni.
Kedves Kérdező!
Segítő szándékkal írtam, és én tényleg arra bíztatlak hogy nézz utána a szénhidrát bevitelednek. Mindenféle kalkulátorok léteznek ezek kimutatására. Remélem nem vetted zokon. Én így fogytam le és így lettem egy gyermek után is olyan mint "leány koromban". 52kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!