Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek amit lefogyok...

Mit tegyek amit lefogyok egyböl visszahizom?

Figyelt kérdés
Sziasztok . 18 éves fiu vagyok. 173 cm magas és kb 80-81 kg. Tudom már itt kicsit furcsa hogy ilyen értékek mellet nem kellene hogy fogyáson gondolkodjak. Viszont nagyrészt Endomorp vagyok és egyszerűen nem érzem magam jol magam a testemben , van egy kissebb-nagyobb pocakom is széles derék és sokan mondták hogy elelhízott vagyok , ezen szeretnék változtatni. Az mindegy lenne hogy hány kilo - csak hogy az alakom jöjjön vissza. Nos a kérdés az lenne hogy mit tudjak csinálni , mivel nyár előtt kb most 6 héttel ez elött figyelni arra hogy mit eszek kb 1500 kalira bevitel , futottam , tornásztam stb , lement szük 5-6 kilo , viszont azon kivül hogy egy cseppet megizmosodtam a testalakatom maradt a régi. Inkább azt furcsáltam hogy reggel majdnem lapos hasam volt , estére pedig eléggé kidudorodott , még hozzá ugy hogy kb aznap jopormán nem is ettem.. . Most pedig elmentem egy hetet táborozni , hagytam a diétát és ettem a napi 3x , normálisan . És mire hazajöttem mintha nem csináltam volna az elött semmit visszajött mind azaz 5 kilo... Elégé elszomorító. Volna esetleg valami ötletetek ?

2017. júl. 11. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül a kalóriatöbblet hizlal semmi más ...

Számold ki a kalóriaszükségleted és ha azon tulmész na akkor kezdessz el hizni addig nem .

2017. júl. 11. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem furcsa, ilyen számokkal csak annak nincs feleslege, aki már eléggé kigyúrta magát, az átlagsrácok nagyon pocakosak tudnak lenni ennyivel. Vazz, a párom magasabb, fizikai munkás és 70 kiló is sok neki... Ha van sok háj, akkor célszerű elveszteni, nincs mese.

TUTI nem zsír jött vissza, inkább főleg víz. Ettél napi 7000 kcalt? Mert ha nem, akkor nem tudsz ennyit hízni zsírban, az ételből nem tudsz több energiát kiszedni, mint ami benne van, a háj pedig tárolt energia.

Persze, hogy estére kidudorodik a has, az étel-italnak kell valahova menni. Ha abnormálisan dudorodik, az pedig puffadás.

2017. júl. 12. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy mi a baj? Az 1500 kalóriás étrend neked túl kevés, főleg mozgás mellett.
2017. júl. 12. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!