Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nyáron ha biciklizek leadok...

Sovegjartokitti kérdése:

A nyáron ha biciklizek leadok valamennyit?

Figyelt kérdés
Már elkezdtem edzeni, hasra és lára, különböző gyakorlatokat. Kb ezeket fél óráig, máskor negyed óráig csináltam. Az étkezésemre is figyelek. Reggel csak tojás és teljes kiőrlésű zsemlét eszek. A suliba a szendvicsembe teszek uborkát vagy paradicsomot hogy azért valami zöldséget is bevigyek. Almát is viszek magammal, van hogy 2-t megeszek. Nem tudom hogyan sportolhatnék még...esetleg ha van valami ötletetek a sportra és a táplálkozásra, szívesen fogadom:) szeretnék nyár végére 30 kilótól megszabadulni. Előre is köszönöm a segítséget. :)):))

2016. máj. 3. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
30 kg minuszhoz azert egy rendesen összerakott ètkezès nem àrtana. A siker 70%-ban azon mùlik. A sporttal csak formàsodsz.
2016. máj. 3. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
4 hónap alatt nem fogsz 30 kilót fogyni.
2016. máj. 3. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyàr vegèig nem fogsz 30-at fogyni. Idealis ütem szerint maximum 12 kg-ot.
2016. máj. 3. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Mit is valtoztattal?

- 15-30 perc torna

- zoldseg a szendvicsbe

- plusz alma nasinak

Ezzel 3 honap alatt kb. 3 kilot fogyhatsz.

Ha 30 kilo minusz a celod, akkor tuzd ki a 2017 nyar veget celnak es csinald kemenyen. Heti 4-5 kardio es sulyzos edzes, szalkasito dieta (sok feherje, alacsony kaloriabevitel). Apro valtoztatasokkal nem fogsz 30 kilot fogyni.

2016. máj. 3. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:

30 kg mínusz az egy év kb...

Kiszámolt diétával, rendszeres biciklizéssel + súlyzós edzéssel.

Ha nagyon szigorú (de nem koplalós, jól kiszámolt) diétát tartasz, akkor 30 hét elég lehet.

Azzal a változtatással, amit te írsz, kb. havi 1,5 kilóval számolhatsz... tehát 20 hónap.

2016. máj. 3. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Tk zsömlédbe tegyél zöldséget, husit és kevés zsírtartalmú túrót/sajtot.

10óraira egyél 2almát meg zabkását, vagy a reggelivel cseréld fel

Ebédre sovány hús+barna rizs(kevés!)+zöldség

Uzsonnára zöldség túróval, tojással

Vacsorára az ebéd fele vagy az uzsi

2016. máj. 3. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én fogytam kb 7 hónap alatt 30 kilót különösebb sportolás nélkül, csak étrendváltoztatással. Nem azt mondom, hogy nem mozogtam, de semmi komoly napi szintű, inkább heti egy-két nem túl hosszú túra, biciklizés, ennyi. Az étkezésnél nem volt semmi speciális, nem számoltam semmit, annyit csináltam, hogy csak vizet ittam (sokat), péksütemény csak napi egy szelet kenyér volt a vacsorához és ebédre nem ettem szénhidrátos köreteket (krumpli, tészta, rizs), hanem csak zöldségköretet, de azzal nem spóroltam. A tejet nemigen szokták ajánlani, de én imádom, abból továbbra is megittam napi fél-egy litert (másfelest). A vacsorám az egy szelet kenyérhez rengeteg zöldség és egy tojás volt. Friss gyümölcsöket is ettem bőven (a banánt mondjuk igyekeztem kerülni). Ezzel megvolt a heti egy kiló átlagban és nem is éreztem rosszul magam. Erre az ütemre mondják azt, hogy nagy túlsúlynál még egészséges, ennél gyorsabban már nemigen.
2016. máj. 3. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficit kérdése, hogy fogysz-e s milyen tempóban. Csak mert többet mozogsz, még nem fogysz automatikusan.

Zöldséget ne csak a szendvicsbe tegyél, az kb. semmi.

A gyümölcs sokakat akadályoz a fogyásban, sokakat nem, sokaknak jó, erre se lehet mit mondani. Engem pl. akadályoz, mert éhes leszek tőle. Azt kell megtalálni, milyen étrenddel tudsz jóllakni s bevinni a szükséges tápanyagokat rendes kalóriadeficitben.

Én teljes testre edzenék (ahogy teszem is), mellé persze kell más is, a biciklizés teljesen jó.

2016. máj. 3. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!