Fogyókúrázok 1 hete és az anyagcserém nagyon rossz lett:S Mit tegyek? (bővebben lent)
Nézd, én több éve nyáron rendszeresen leszálkásítok, és körülöttem mindenki, mi még ennyi szénhidrátot sem eszünk mint amennyit ő mégsem kerülünk korházba, sőt makkegészségesek vagyunk, nem kell a rémhírekkel foglalkozni, hanem utána lehet járni. Reggel is visz be szénhidrátot és még a zöldség is szénhidrátnak számit, az anyagcsere gondok a hirtelen fogyókúrára átállás miatt vannak, plusz a joghurt, sajt, tej ezeket el kell felejteni a benne lévő tejcukor miatt... a gyümölcsökről meg annyit, hogy a női magazinok ostobaságai szerint, pl az ananász fogyaszt stb, elfelejtik irni, hogy a gyümölcsben lévő fruktoz azaz gyümölcscukor hatása egyenesen megegyezik a kristálycukoréval. Jó tudom, hogy a női magazinok, meg oldalak diétáival, meg norbi update-tel is van aki lefogy, de hidd el sokkal több aki nem. A fittness világában nem eszenk szénhidrátot, és zsirt fogyókúrába, és az BIZTOS hatásos!!! Minek kockáztatni?
A teljes kiörlésü kenyér és a zöldség elég szénhidrát egy fogyókúrába. Kávét, zöldteát, legalább 4 liter vizet kell inni, zöldséget csirke vagy pulykamellet, halat, tojásfehérjét, ajánlok még fehérjeturmixot is egy jó étkezés helyett.. A csirke bőrét nem szabad enni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!