Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Utálom a nagy combom/seggem!...

Utálom a nagy combom/seggem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Körte vagyok, 165 cm és 50 kg és tudom, hogy nem kövér vagyok, csak rohadtul aránytalan a testem. Ha fogyok, akkor alulról fogyok (fentről nincs mit, hiszen mellem se igazán van), de nem egészséges a 43 kg, pedig akkor voltam arányos és emiatt nőtt az önbizalmam. Egyébként nem koplaltam szándékosan soha, fizikai munka és stressz miatt fogytam le. Félek attól, ha elkezdek sportolni, csak még vastagabb lesz a combom az izomtól... Nem tudom, mi lehetne a megoldás.

25/n

2017. aug. 10. 08:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%

Na, te aztán qurva okos vagy...pontosan az önbizalmát próbálta javítani némelyik hozzászóló.

Legalább némi bíztatást kapjon, ha már a pasija olyan balfácán(ha van neki egyáltalán)

2017. aug. 10. 12:03
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván, leírja neki 4-5 nagyokos hogy fogadd el magad, akkor majd biztos kiikszeli a gyakorit, és boldogan fog tükörbe nézni -.-
2017. aug. 10. 12:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Képet ide!
2017. szept. 3. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!