Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Utálom a nagy combom/seggem!...

Utálom a nagy combom/seggem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Körte vagyok, 165 cm és 50 kg és tudom, hogy nem kövér vagyok, csak rohadtul aránytalan a testem. Ha fogyok, akkor alulról fogyok (fentről nincs mit, hiszen mellem se igazán van), de nem egészséges a 43 kg, pedig akkor voltam arányos és emiatt nőtt az önbizalmam. Egyébként nem koplaltam szándékosan soha, fizikai munka és stressz miatt fogytam le. Félek attól, ha elkezdek sportolni, csak még vastagabb lesz a combom az izomtól... Nem tudom, mi lehetne a megoldás.

25/n

2017. aug. 10. 08:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Pszichológus. Ha a testalkatodon nem tudsz változtatni, kénytelen leszel elfogadni. Vagy az egész életedet nyavalyogva akarod leélni?
2017. aug. 10. 09:02
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Miért ne lenne szép a nagy comb és segg? Éppen most divat. Nicky minaj, kim kardashian szerinted arányosak? Baromi nagy seggük és vastag combjuk van, egyszerűen csak jól kell hozzá felöltözni, ami nehéz egyébként, mert nekik se mindig sikerül. Vegyél olyan ruhát, ami jól áll.
2017. aug. 10. 09:09
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

25 éves NŐ vagy! Ráadásul baromijó alakkal.

Ha a pasidnak nem tetszik, akkor cseréld le a francba.

Te pont így vagy jó.Ne magadnak, hanem egy szerethető pasinak nézz ki jól.És ha az pont a te alakodra vágyik?

ne csinálj semmit. Örülj, hogy jó nő vagy.

2017. aug. 10. 09:14
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez minden pasi álma te meg el akarod dobni magadtól szomorú :(
2017. aug. 10. 09:39
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Mivel vékony vagy, biztosan nincs nagy segged és combod, csak formás és nőies. Én is a pszichológust ajánlom.
2017. aug. 10. 09:45
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanez mint én. Én 170 cm vagyok és 55 kg, de baromi nagy a seggem és vastagok a combjaim, fent pedig vékony vagyok, semmi mellem. Gyűlölök tükörbe nézni. Én is kérdeztem már itt, senki nem hitte el, meg nekem is azt mondták menjek pszichológushoz... 25 vagyok én is.
2017. aug. 10. 10:02
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen testalkqt az aminek kotelezo az edzoterem,ha szereted ha nem sajna ez van.Aki aranyosan vekony az mindig magabiztos lesz a sudar alakjaval..a korte az nehezen alakithato hisz csontig fogysz felulrol mig alul beindul es akkor is csak zsiros lesz hiaba kisebb...fekvotamasz es izomepites kell,illetve egylabas guggolas,es ehhez a sajat testsulyos edzesekhez kell a nagyobb sulyok,labtolo-kozelito,ergo neked izmosnak kell lenned h jol leegye a zsirt...ha megnyugtat en is ezt csinalom lanykent,nekunk ketszer annyit kell dolgozni..ilyen az elet,futhatsz de csak skinny fat leszel,ide kondi kell es max 25perc kardio,bcaat ajanlom ami gatolja az izmok bontasat..probald megszeretni az edzest es eletformakent kezelni..tobbet ad minthogy minden egyes nap ezen szarozol h sima dietaval nem alakulsz
2017. aug. 10. 10:36
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem csak egy kislány. Nem nő. Pszichomókushoz menj el.
2017. aug. 10. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Fogadd el magad, ennyi.

Sok pasi megveszik a nagy seggért :), és amúgy is, gázabb lenne, ha hordóhasú lennél.

2017. aug. 10. 11:30
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

Jaj itt mindenki olyan okos, hogy megmondja a másiknak, hogy jól néz ki. Ha egyszer utálja, és emiatt nincs önbizalma?! Segítségért jött ide...

Kérdező, nem lesz vastagabb a combod a sporttól. Hidd el, nagyon nehéz izmot építeni, olyat meg pláne, ami látványosan észrevehető. Nyugodtan sportolj, végezz súlyzós edzéseket, mellette étkezz egészségesen és igyál sok vizet.

2017. aug. 10. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!