Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene fogyni? 14/l

Valaki segítene fogyni? 14/l

Figyelt kérdés

167cm

64kg

Többit privátban írok

2017. aug. 9. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Előszőr is visszakéne redukálni az elfogyasztott kalória mennyiséget tehát mondjuk olyan 1800-1700 illetve körülre.Gondolom valamit sportolsz...de mondjuk inkább edzeni jobb lenne mint mondjuk úgy fogyni.
2017. aug. 9. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
6%
Meg attól is függ hogy mire szeretnél fogyni mármint testrészre.
2017. aug. 9. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

2 ha nem ertesz ehhez a temahoz inkabb ne is irj semmit. NINCS HELYBELI FOGYAS

Kerdezo, irj privatban, szivesen segitek

2017. aug. 9. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne lenne,ha a zsírszövetet mozgással izommá alakítod.
2017. aug. 9. 22:53
 5/14 anonim ***** válasza:

menj el mozogni valamit. konditerem pl :)

csökkentsd a mennyiséget amit eszel (nem kell drasztikusan)

kerüld az édességeket

egyél sok gyümit :)

2017. aug. 9. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:
37%

Azert annyira sok gyumit ne egysl mert televangyumolcscukorral :) de mozgas egessegesebb etelek es menni fog ez😊 En kajabol a csirka salata kombinaciora eskuszok de lehet hogy neked mas fog bevallni. Mozogni meg menyj el futni es konditerembe😊 Kitartast tudom hogy nehez en is szenvedek vele ha esetleg elggyengulsz nezz orinteresten motivacios kepeket nekem az segit picit😅

14L

2017. aug. 9. 23:53
 7/14 anonim ***** válasza:
van benne gyümölcscukor de attól baja nem lesz :D hidd el. én 1 év alatt fogytam 10 kilót. kondizok és nem vonok meg semmi kaját magamtól csak kevesebbet eszek. valamint reggelizni nem szoktam sajnos.. nincs időm :( de ha van is akkor egy görög joghurt vagy müzliszelet zabszelet, fehérjeszelet vagy ilyesmi :) ebédre rendesen eszek. vacsi meg gyümi vagy zöldség :) esetleg rántotta tükörtojás ilyesmi
2017. aug. 10. 00:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja persze nem ugy gondoltam hogy ne egyen egyaltalan, csak mondjuk ne este 10 fele jusson eszebe mgenni 2 banant 3 barackot es 8 almat (enyhe tulzassal) arra akartam celozni hogy inkabb delelott egyel gyumit kedves kerdezo. Delutan is lehet, de csak mertekkel. Lefekves elott pedig en mem tanacsolnam, de ha az elozonek sikerult ettol fuggetlenul akkor lehet neked is menni fog akkor is ha sok gyumolcsot eszel😁
2017. aug. 10. 00:04
 9/14 anonim ***** válasza:
22%
persze :) mondjuk én ezt úgy kontrolláltam hogy este 6 után nem ettem semmit se. akkor se ha kilyukadt a gyomrom az éhségtől :D ehhez kell önkontroll. nagyon sok ha fogyni akarsz
2017. aug. 10. 00:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2017. aug. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!