Igy lehet fogyni?
Sziasztok nagy fogyokurába vagyok és eszt edig ugy csináltam hogy csak délbe ettem egyszer és utána semmi igy ment 3 hétig és látványosan le fogytam 8 kg de ahogy itt olvasgattam ha igy fojtatom tovább anyagcserém meg zavarodig és raktározo üzemodba kapcsol avagy ugyanugy hizni fogok vagy mi hát át tértem 5x evésre
ma eszt ettem reggel ettem egy szelet dinnyét pár szem sültkumplit délbe 2 db tojást hagymával 6:00 kor egy vajas szalámis szendot és 19:30 kor gyrost amibe sült krumpli csirkemel és zöldségek voltak igy tudok fogyni ?
Az anyagcserédet nem rontja el a napi egyszeri evés, aminek amúgy vannak egészségügyi előnyei, DE nem mindenkinek egészséges. Nem tudom a nemed, de a nők döntő többségének már a sima időszakos böjt sem előnyös, te pedig elég drasztikusan nyomod. Ha nő vagy, remélem, tudod, mit csinálsz, ha férfi és jól érzed magad így, miért ne? Kivéve, ha nagyon ifjú vagy, arról nem tudok, hogy gyerekkorban milyen hatású az ilyesmi.
Akkor tudsz fogyni, ha kalóriadeficitben eszel, fogyás szempontjából teljesen mindegy, hogyan osztod el, nyilván úgy célszerű, ahogy jólesik.
Az nem baj, ha csak napi 1x eszel, de az nem mindegy, hogy hány kalóriát viszel be. Mert ha pl. napi egyszer eszel valami 700-800 kalóriás kaját, az édes kevés.
És nem akkor fogsz visszahízni, amíg még így eszel, hanem majd csak azután, hogy besokalltál ettől a hülyeségtől, és elkezdesz normálisan enni, vagy ne adj isten visszaállsz a régi életmódodra.
Nem tudom, mennyi fél tányér gyros, ez nem mértékegység, de amúgyis honnan tudjam, hogy neked mennyi kalória kell egy nap? Az nagyon, NAGYON változó.
Ha kalóriadeficitben vagy, akkor éjjel 2-kor megehetsz egy csokitortát, akkor is fogysz. Nem tudsz fényből élni vagy ilyenek.
Ha este éhes vagy, akkor inkább egyél. Vagy rakd estére az egy étkezésedet, amennyiben nem leszel éhes addig :) Vagy oszd el máshogy, kései ebéd, korai vacsora, az étrenden is lehet változtatni, a dinnye és a sült krumpli sokunknak nem valami laktató, de van, akinek az... Vannak lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!