Hogyan tudnék fogyni pár kilót?
16 éves lány vagyok, kb 174 centi és nagyjából 60 kiló. A hasamon kívül sehol nincs felesleg, és ettől szeretnék megszabadulni.
Pár hete reggelire eszek egy joghurtot vagy pár tojást vagy egy melegszendvicset, délben általában valami tésztát és pl. halkonzervet vagy halrudacskát, vacsorára padig egy-két barackot de általában nem vagyok éhes.
Mozgok rendszeresen, minden nap kb 35-40 perc görkorcsolya, ezenkívül minden nap nagyjából másfél órát csinálok úgynevezett kpop workoutoakt mint pl ezt: https://www.youtube.com/watch?v=uaQ0907lV58&spfreload=10
A futással az a gond, hogy nem bírja a térdem, úszni pedig rendszeresen jártam, de most nem tudok menni kb két hónapig. Nem tudom, hogy ez mennyire helyettesíti ezeket.
Így tudnék fogyni valamennyit? Nem akarok sokat, csak 2-3 kilót.
Előre is köszi a segítséget. :)
Pl. ne egyél szarokat.
Tojás, melegszenya tiszta telített zsír
Tészta gyorsan felszívódó CH
halkonzerv, halrudacska ipari szennytermék, zsíros
Ezek helyett inkább zöldséges ételeket, tészta helyett gabonákat, hüvelyeseket változatosan. A gyümölcs jó.
Tészta helyett rizs, párolt zöldség.
Reggelire edd inkább a gyümölcsöt ne vacsorára.
Halkonzerv, halrudacska no comment szemétbe való helyette egyél rendes grillezett halat, húsokat.
Vacsorára jó a joghurt esetleg egy -két szelet puffasztott rizs de alvás előtt 3 órával már ne egyél.
Sok víz, zöldtea.
Kpop workout ugyan jobb mint a semmi de akkor már érdemesebb lenne rendesen a táncokat megtanulni, sokkal hatásosabb.
Az amit most eszel az nemhogy fogyáshoz nem jó hanem úgy egyébként az egészséges testhez sem. Tiszta keményítő és műanyag, egy rakás sóval amit megeszel, semmi vitamin vagy tápérték.
Anno én is leginkább így ettem. Állandóan volt valami bajom, fogyni sem tudtam és egy idő után a suli se ment úgy (nagyanyám kezdett így etetni amikor hozzá költöztünk, előtte normális kaját ettem)
Utána visszaálltam a sok gyümölcs, zöldség, hús, tejtermék, minimális tészta és kenyér.
Érdekes azonnal megszűnt minden gond, probléma nélkül lefogytam és tartom a súlyom.
Az amit eszel az kb olyan lesz a gyomrodban és a beleidben mint a kicsit még vizes só -liszt gyurma. Igyál sokat hogy megszabadulj tőle. Reggelire amúgy jó még a zabkása, lenmaggal dúsítva még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!