158 cm vagyok 57 kiló a 22,83-as bmi jo? Fogyni szeretnék legalább 10 kilót
Én pont ilyen magas vagyok, mint te. 47 kg-osan úgy néztem ki, mint egy csontkollekció. 57 kg-osan viszont nagyon jó alakom volt. Most 66 kg vagyok, de 57 kg a célom, éppen fogyásban vagyok ugyanis.
Neked teljesen jó alakod lehet. Illetve az sem mindegy, hogy hogyan oszlik el rajtad, mert nekem pl. eleve izmosabb a testfelépítésem, tehát a túlsúlyom nagyja része sem tömény zsír, hanem izmosabb vagyok. Tehát nekem 57 kg-osan nagyon jó alakom lenne. Ha jól akarnék kinézni, hogy abszolút ne legyen rajtam túlsúly, egy dkg sem és mégis nőies alakom legyen, akkor talán még 53-54 kg, ami jól állna, de az alatt csontkollekció és nulla nőies alkat.
Szia! En jelenleg 157 cm es 57 kilo vagyok, es soha nem ereztem magam jobban. (Persze vannak meg tovabbi alakformalasi terveim is.)
Voltam 44 kilo is ugyanezzel a magassaggal egy-ket evig, es borzaszto rosszul ereztem magam, semmi noies alakom nem volt. Ezt kovetoen pedig elhiztam (61 kg). :(
Negy honapja szinten 57 kilo voltam, borzasztoan neztem ki, es ugy is ereztem magam. Ekkor kezdtem el odafigyelni a kajalasra es elkezdtem sportolni, jelentos kaloriadeficiteket elerve naponta, ami alapjan elvileg fogynom kellett volna. Ennek ellenere a merleg meg sem mozdult, sot inkabb felfele tendal (neha eleri az 59 kilot is).
Mivel a 'fogyasom' viszont nagyon latvanyos volt, igy elkezdtem meroszalaggal merni az eredmenyeimet, es igy mar lathato az, amit a merleg sosem mutatott.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy 57 kiloval voltam dagi is, es jelenleg vekony is.
Az altalad mondott 10 kilo soknak hangzik, en elso korben max 5 kilot javasolnek, majd meglatod, hogy azzal hogy erezned magad, onnan meg donthetsz ugy, hogy szeretnel meg fogyni vagy akar izmosodni :)
Sok sikert es kitartast kivanok hozza!
És hány kcalt egyek egy nap? És miket?
Egyébként én is voltam már 50 kiló ésúgy tetsuettem magamnak sőt még fogyni akartam volna csak aztán elszaladt a ló velem....
Hat en olyan 1600 kcal eszem egy nap, es emelle futottam heti 4-5x, ill. most konnyu fizikai munkat vegzek.
Szenhidratokbol igyekeztem kiiktatni azokat, amik gyorsan megemeltek a vercukromat, igy mar csak teljes kiorlesu dolgokat eszem, azt is mertekkel, meg sok gyumolcs es zoldseg es sok viz.
Annyira nem drasztikus a dieta, hosszu tavon a vegtelensegig tarthato :)
Ha budapesti vagy szivesen elmegyek veled futni :)
Nagyon nagyon sok sikert es kitartast kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!