174 Centi vagyok,90 kiló vagyok 14 évesen. Tudom hogy gáz. A nyárra leszerelték legalább 10-12 kilót dobni magamról. Miket kerüljek? Többi lent
Egyébként a futás nagyon jó! Sokszor sprintelj.
Jah és nem árt sok vizet innod.
Evésnél az számít, hogy egészséges, megfelelő legyen, normális kalóriadeficittel. Nincs kőbe vésve, hogy mit egyél, de eléggé egyéni, én pl. kerülöm a gyümölcsöt és a zöldséget, amennyire tudom :D Ami még mindig bőséges mennyiséget jelent, ha nem vagyok épp nagyon jó :P De ha fogyni akarok, inkább a fehérje és a zsír megy. De ez én vagyok, van, aki sok banánnal fogy (meg egy csomó még hasznosabb étellel, persze).
Azért a jóféle fehérjeforrások zöldséggel jó kiindulópontot adnak, plusz valami szimpatikus valami, hogy kalória is elég legyen (hogy ez rizs vagy zsír vagy extrém sok zöldség és gyümölcs... ez egyéni).
Köszönöm a válaszokat. És hogy nem gunyoltok ki.
Osszeállitok étrendet majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!