Miért mutat a mérleg többet?
Figyelt kérdés
Megmérem magam. Majd futok fél órát. Vagy egy órát. Megmérem magam újra, értelem szerűen kevesebb lesz a súlyom. Vizet veszítek, plusz zsírt, izmot égetek. Aztán 1-2 óra múlva már többet mutat a mérleg, pedig se nem ettem, se nem ittam. Akár 1 kiló is lehet a későbbi mérlegelésnél, ami visszajön.2017. ápr. 6. 23:02
1/3 anonim válasza:
Közben lezuhanyoztál ha hosszú a hajad akkor vízz marad azon is plussz a bőröd hidratálódik fürdés közben.Ruhát cserélsz és meg is van plussz egy kiló.Az pedig nem túl jó hogy futás után kb10 percel nem pótolód az elvesztett folyadékot,de hogy 1-2 órával edzés után sem iszol sem eszel az durva.
3/3 A kérdező kommentje:
Elsőnek(finomítok egy kicsit). A sorrend a következő:Futok. Iszok pár decit. Fürdök. Megmérem magam. Majd 1-2 óra múlva megint megmérem magam, addigra már a megtörölt rövid hajam is megszáradt, amit amúgy is fürdés után mértem. 1kilóval több vagyok.
Másodiknak: teljesen jó a mérleg, hitelesítve is van.
De ha nem is lenne jó, a különbség akkor is meglenne.
2017. ápr. 8. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!