Miért híztam a mérleg szerint, ha 2 hónapja rendszeresen futok? Centiben viszont fogytam kicsit.
Heti 3-4-szer futok kb 5km-t alkalmanként. Reggel, éhgyomorral. Szerencsére nem feltétlen fogyni akartam, de lenne mit leadni. Mellette Rubint Rékára tornászom is. Mégsem mozdul a mérleg lefelé, és most pl már fél kilóval többet mutat mint egy hete. Centiben viszon észrevettem változást, majdnem kifogytam néhány ruhámból, és a tükör szerint jobb az alakom is :-)
Szóval mi ennek az oka hogy a súlyom nem csökken??
Egy csomó lányismerősöm sikítva hagyta abba az edzést, mikor pár hét mozgás után nehezebbek lettek, mint voltak.
A zsír viszont nem csak könnyebb, mint az izom, hanem formásabb, és kisebb helyet is foglal azonos tömeg mellett, így az ember kinézete javul, a súlya meg nő.
Nem kell ezzel törődni, jobb formásnak lenni X kilósan, mint 10%-al könnyebben szétfolyni, csak manapság ezt a súly dolgot erőlteti mindenki, főleg a hölgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!