Ha valaki nagyon sok vizet iszik, olyan 7-8 litert, tud fogyni?
Figyelt kérdés
Be tud töle indulni az emésztése?2017. júl. 13. 19:06
2/8 anonim válasza:
Ha minden etkezes elott megiszol 2 nagy pohar vizet akk kevesebbet kell enned es igy fogyhatsz
3/8 anonim válasza:
Csak annyitól, hogy vizet iszol nem.
Én napi 4-5(-6) l vizet iszom, mégis vannak súlyproblémáim. :D
8 l víz megivásába pedig tényleg bele lehet halni.
4/8 anonim válasza:
Nem halsz meg de nem kéne. Én ennyit iszok, de nem azért mert fogyni akarok. Egyszerűen mindíg szomjas vagyok. Fogyni nem fogysz tőlle.
5/8 anonim válasza:
EGYSZERRE halálos adag 6 liter víz, a nap folyamán 8 egészen bizonyosan nem. 6 liter nekem ahhoz kell, hogy a napot kerülve mozgás nélkül ne száradjon ki a torkom egyes napokon s nem vagyok nagydarab...
Miért ne tudna fogyni? A vízfogyasztás ésa fogyás elég gyengén függ össze,. Sok és kevés vízzel is le lehet fogyni, éhen lehet halni vagy el lehet hízni.
Az emésztés pedig van, működik, ha szükség van rá, sosem értettem, mit értenek az alatt, hogy "beindul".
6/8 anonim válasza:
Szerintem elég a 3-4 l. víz;attól is beindul az emésztés,és sokat fogyhatsz tőle.
7/8 anonim válasza:
Ne csináld, ez túl sok. Idővel betegséghez vezethet a napi 7-8 liter. Ilyen melegben persze vízre van szüksége az embernek, de nem ennyire.
8/8 anonim válasza:
Ha fogynál is nem azért mert ennyit iszol hanem mert nem tudsz mellette sokat enni. A víz növeli az anyagcserét ami segít. tehát segíthet de a víz nem fogyasztószer. Amúgy nem értem a kérdést mert aki 7-8 litert iszik nyilván fogyhat is meg hízhat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!