Mit gondoltok a méreteimről? Fogyni kéne?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 52 kg
Mell 75 cm
Derèk 60 cm
Csípő 78 cm
2017. aug. 7. 20:09
2/11 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed? 60 centis derékkal? Vékony vagy, mint a cérnaszál... Jó, ez túlzás, függönyrojt (emlékszik még valaki Frakkra? Ott volt ez).
5/11 A kérdező kommentje:
Így is kövérnek látom magam de még legyek 65 kg ??
2017. aug. 7. 21:52
6/11 anonim válasza:
Hát nem tudom hány éves vagy, de azért ne legyél 65 se.:D Mármint magamból kiindulva voltak hasonló arányaim mint most neked. 168 cm vagyok és voltam 52 kg én is. Azért az elég vékony, fogynod nem kell. De 65 kilósan én is rosszul érezném már magam. Nem kövér az se, de már simán össze turnék csípni egy kis hurkát.
7/11 A kérdező kommentje:
De mostani helyzetekben is kövérnek látom magam :(
2017. aug. 7. 22:28
8/11 anonim válasza:
Ha nem sportolsz akkor szerintem kezdj el valamit. Az ártani nem fog.
9/11 Scav válasza:
Lehetsz kövér így is, ha nem sportolsz. Nem az a lényeg, hogy hány kiló vagy, hanem hogy abból a súlyból mennyi az izom és mennyi a zsír. Nem szabad "diétázni". Egészségesen kell enni és sportolni kell mellé RENDSZERESEN. Akkor lesz szép alakú, vonzó tested. A súlyod is nagyobb lesz, mégis jobban nézel majd ki, mert az izom tömörebb, térfogategységre nehezebb, mint a zsír.
Itt egy kép, fent látod a lány súlyát:
10/11 anonim válasza:
Ha ezekkel a méretekkel kövérnek látod magad fordulj orvoshoz vagy pszichológushoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!