Volt valakivel ilyesmi? Vagy mit gondoltok az én kis történetemről?
Hát igazából 55kg kicsi mell jobb mint 80kg nagy mell és amúgy vannak ilyen mellnagyóbító kenőcsök pl.breakfast sok sikert a lefogyásban és volt hasonlóm csak szexbe óvszerrel szexeltem a barátnőm azt mondta szakít velem ha óvszerrel dugunk így óvszer nélkül dugtunk és a barátnőm mondta hogy élvezzek belé mondta szedett fogamzásgátlót nyilván nem szedett én hülye meg belélveztem szerencse nem lett belőle gyerek hála Istennek utána szakítottam vele úgy is utáltam és csak a szex volt jó vele kérdezhetnéd miért nem váltam el akkor amikor felajánlotta hogy
szakít velem ha óvszerrel dugunk mert ha ő szakít nem én akkor 1 hónapig gáz lettem volna suliba.
A véleményem: nagyon befolyásolható vagy (mint a legtöbb tinilány), emellett nem tudod eldönteni, mit akarsz, de ami éppen akkor van, az sosem jó.
Nem írtad, milyen magas vagy, így nehéz megítélni, hogy mennyire sok a 80 kg.
Amúgy meg egyél rendesen, de próbálj meg minél kevesebb cukros-lisztes ételt enni, egyél sok zöldséget, elég fehérjét, és vizet igyál üdítők, gyümölcslevek helyett. Ha fogysz, a melled is kisebb lesz, ezzel jobb, ha már most tisztában vagy.
170 cm-hez az 53 kg elég kevésnek tűnik, annyira szerintem ne fogyj le megint. Találd meg a középutat, azt a testsúlyt, amivel legjobban nézel ki és még melled is van, és némi sporttal, egészségesebb táplálkozással próbáld hosszú távon is megtartani.
Lehet, hogy nem írtam semmi újat, de ennyi a véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!