Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Volt valakivel ilyesmi? Vagy...

Volt valakivel ilyesmi? Vagy mit gondoltok az én kis történetemről?

Figyelt kérdés
Azt hiszem olyan 14 éves lehettem (igen tudom hogy nagyon fiatal voltam ehez) 60 kilós voltam..akkor az nagyon sok volt a többi lány súlyához képest ezért elkezdtem fogyókúrázni januárba..(plusz tudtam hogy azon a nyáron sok embert ismerek meg es nem akartam duci lenni közöttük) kevesebbet ettem és edzettem is mellé. Nyár elejére 53 kiló lettem szép kezdetleges kockahasam is lett. Nyáron pár srác (akiknek akkor nagyon adtam a véleményükre) kibeszéltek mégpedig azt mondták hogy deszka vagyok. Akkoriban volt az a korszakom hogy ha nincs nagy mellem senki vagyok. (Tudom hogy ez egy óriási baromság már énis úgy látom) úgyhogy nyár végén megelégeltem ezt (mivel mindenhol csak csinos telt keblű lányokat láttam) és úgy döntöttem ha folytatom ezt a diétás étrendet akkor soha nem lesz mellem és paráztam is mert olvastam valahol hogy 17 életévünkig nő a mellünk. Elkezdtem rendesen enni (és leálltam az otthon edzéssel is max suliba tesin eröltettem meg magamat) és nagyon élveztem viszont most itt állok 16 évesen és 80!! kiló vagyok.. igen kicsit eltúloztan ezt az evés dolgot. Mostmár rendesen van mellem de már ez egyaltalán nem érdekel inkább megszabadulnék tőle ha megint olyan vékony lehetnék. Jelenleg elkezdtem megint diétázni pár napja és már lement 3 kiló!!:D veletek volt már ilyesmi? Vagy ha nem akkor a véleményeteket is leírhatjátok.

2017. aug. 3. 21:53
 1/5 anonim válasza:
Ez fájt most elolvasnom.Annak idelyén így kezdödött az evészavarom..Hol anorexiás voltam,hol bulimiás.Nagyon sokáig tartott,már magamat sem láttam-éreztem.Több éves terápia hozott ki belöle..
2017. aug. 3. 22:35
 2/5 anonim válasza:
0%

Hát igazából 55kg kicsi mell jobb mint 80kg nagy mell és amúgy vannak ilyen mellnagyóbító kenőcsök pl.breakfast sok sikert a lefogyásban és volt hasonlóm csak szexbe óvszerrel szexeltem a barátnőm azt mondta szakít velem ha óvszerrel dugunk így óvszer nélkül dugtunk és a barátnőm mondta hogy élvezzek belé mondta szedett fogamzásgátlót nyilván nem szedett én hülye meg belélveztem szerencse nem lett belőle gyerek hála Istennek utána szakítottam vele úgy is utáltam és csak a szex volt jó vele kérdezhetnéd miért nem váltam el akkor amikor felajánlotta hogy

szakít velem ha óvszerrel dugunk mert ha ő szakít nem én akkor 1 hónapig gáz lettem volna suliba.

2017. aug. 4. 07:00
 3/5 anonim ***** válasza:

A véleményem: nagyon befolyásolható vagy (mint a legtöbb tinilány), emellett nem tudod eldönteni, mit akarsz, de ami éppen akkor van, az sosem jó.

Nem írtad, milyen magas vagy, így nehéz megítélni, hogy mennyire sok a 80 kg.

Amúgy meg egyél rendesen, de próbálj meg minél kevesebb cukros-lisztes ételt enni, egyél sok zöldséget, elég fehérjét, és vizet igyál üdítők, gyümölcslevek helyett. Ha fogysz, a melled is kisebb lesz, ezzel jobb, ha már most tisztában vagy.

2017. aug. 5. 00:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal amit leírtál utolsó válaszoló. és egyébként 170cm vagyok.
2017. aug. 5. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:

170 cm-hez az 53 kg elég kevésnek tűnik, annyira szerintem ne fogyj le megint. Találd meg a középutat, azt a testsúlyt, amivel legjobban nézel ki és még melled is van, és némi sporttal, egészségesebb táplálkozással próbáld hosszú távon is megtartani.

Lehet, hogy nem írtam semmi újat, de ennyi a véleményem...

2017. aug. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!