Egy honap alatt 10 kg?
Szeretnek minel hamarabb legogyni. 16 eves vagyok, 62 kg, minimum 10 kg-ot le szeretnek adni. Dietat nem vagyok hajlando elkezdeni-egyszer elunk, szoval nem kerek hetfon ket szem paradicsom es egy kave-fogyastippeket.
Eddig egyaltalan nem sportoltam, soha semmit, de barmit szivesen kiprobalok, feltev, ha hasznos. Konditerembe sem szivesen jarnek.
Viszont nem szeretnek izomzatot, nem az a celom, hogy izmos legyek, hanem hogy eltunjon rolam a felesleg.
Te tenyleg ennyire sik vagy?! Hallottal mar a koltoi eszkozokrol? Ez kerlek szepen ez egy tulzas volt.
De gondolom nalad az "elvaltak egymastol, mint agtol a level" is azt jelenti, hogy szegeny lany leesett a foldre, a pasi meg maradt a levegoben. (Petofi Sandor- Janos vitez)
😂😂😂😂😂 ostoba kislany. Eletem. Van egy olyan erzesem, hogy magasabb az IQ szintem es a tudasom is tobb;) es csak, hogy teljes legyen a kep jojjon a "tobbre fogom vinni az eletben..."
De semmi baj. Te mindennel jobban ismersz engem:)
Drága kérdező nem állítottam sem azt hogy dagadt lennél sem azt hogy lusta vagy, csak azt mondtam, hogy ha nem vagy kondiban akkor érdemes fokozatosan formába jönni mert különben szarul fogod érezni magad kis idő után az meg megöli a motivációt.
továbbra is mondom hogy iskola elejére nem leszel 10 kilóval kevesebb hanem mondjuk a félév felére reális ez a cél de amúgy hajrá jó az ha eltökélt az ember :)
üdv
Drága 17 es :P
Hat a "maradsz dagadt" az azt jelenti, hogy dagadt vagy. Mert:ilyen MARADSZ
Kevesebb, mint egy honap alatt megtanultam nyaron a 10.-es matekot. (Nem potvizsgara, kilencedikes voltam). Gondoltam ez sem lehet nehezebb, s lam, nem is olyan veszes. Rubint Reka "minden nap 20 perc magadra" (vagy vmi hasonlo) nevu videoja eleg egyszeru es ahogy erzem eredmenye is lehet.
Es szivem, aki vakon leostobazik valakit, annak biztosan 160-as IQ-ja van. Mert ugye ez az ismertetojegye, ugye?
#3-as vagyok, 140+ IQ, szoftverfejlesztő tehát már most többre vittem mint az emberek nagy része valaha fogja. Véleményem szerint te, kérdező, hülye vagy.
Kielégítő válasz?
Egyéb?
kedves kérdező a dolgok helyére rakása végett 16. volt az aki dagadtozott
amit meg az imént mondtál a könyvelők vért verítékkel dolgoznak halál monoton módon és nem keresik halálra magukat még akkor is ha okj vizsgával az kb még egy jobban fizető munka. az informatikusok meg bár sok fa vágás van ott is de mélyebb informatikai és matematikai logika mellett kell problémákat megoldani nem ritkán kreatív módon és újat hozol létre nem csak valakinek a kereseti adatait írkálod be egy adatbázisba amit egyébként egy jó program megtudna csinálni. és keresetében az informatikusok az egyetemet végzett emberek közül sem keres rosszul, sőt az egyik legjobban keres persze informatikusa és célterülete válogatja mert amég könyvelőből nincs addig informatikusból elég nagy a diverzitás.
de amúgy meg respekt amiért magadtól megtanultad az algebrát esetleg trigonometriát tényleg nagy teljesítmény ez a kortársaid között
mondjuk a rubint réka 20 percesei akkor is max elkezdeni lesznek elegek a fogyást
az teny, hogy vert izzadok, de nem alkalmazott vagyok. Sajat vallalkozasban csinalom, mert igy sokkal logikusabb. Beosztottkent a hulyenek sem erne meg ez az egesz hobelebanc.
Ohmm most nekem is kene egy hosszu monologot irnom a konyvelokrol? Munkambol adodoan rengeteg konyvelo ismerosom van, alkalmazottkent maximum 400 000 keresnek. Bar mondjuk az sem keves.
Persze nem tegnap szabadultam az egyetemrol es nem egyedul epitettem fel a kartyavaramat, nehogy barki meggyanusitson, de nem hiaba emlegettem olyan batran a fizetes osszehasonlitasat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!