Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy honap alatt 10 kg?

Egy honap alatt 10 kg?

Figyelt kérdés

Szeretnek minel hamarabb legogyni. 16 eves vagyok, 62 kg, minimum 10 kg-ot le szeretnek adni. Dietat nem vagyok hajlando elkezdeni-egyszer elunk, szoval nem kerek hetfon ket szem paradicsom es egy kave-fogyastippeket.

Eddig egyaltalan nem sportoltam, soha semmit, de barmit szivesen kiprobalok, feltev, ha hasznos. Konditerembe sem szivesen jarnek.

Viszont nem szeretnek izomzatot, nem az a celom, hogy izmos legyek, hanem hogy eltunjon rolam a felesleg.

2017. aug. 9. 14:13
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Es igen, a napi 1500 kcal-val nagyon szeretek enni. Legalabb tudnad, mire reagalsz
2017. aug. 9. 15:43
 12/36 anonim ***** válasza:
67%

Ha izmot is akarsz veszteni, akkor még gyorsabban is lefogyhatod a 10 kilót, csak bírj napi többezer kcalt sportolni. Hülye ötlet, de nem nekem fáj.

Még jó, hogy nem akarsz sok izmot, mert az több év kemény meló és némi fegyelem... Egészségtelenül lefogyni sokkal gyorsabb.

2017. aug. 9. 16:41
 13/36 A kérdező kommentje:
A Mozgas faj?😂😂😂😂
2017. aug. 9. 16:43
 14/36 anonim ***** válasza:
67%
#13 amennyivel egy hónap alatt 10 kg-t lehet leadni, az igen,faj..
2017. aug. 9. 17:18
 15/36 anonim ***** válasza:
50%
fűj bizony , a kemény edzés igenis fáj..
2017. aug. 9. 20:37
 16/36 anonim ***** válasza:
50%
fáj*
2017. aug. 9. 20:37
 17/36 anonim ***** válasza:
50%
Látszik hogy nem sportoltál soha. Persze, hogy fáj. Ezért fogod feladni már az elején, és maradsz dagadt.
2017. aug. 10. 09:28
 18/36 anonim válasza:
100%
Ahogy azt korábban is elkezdték kifejezni a nagyobbik része a fogyásnak a táplálkozásban keresendő, alapvetően ami rád rakódik zsírpárna formájában az a cukrokból raktározódik el elsősorban a fruktózból azaz az úgy nevezett gyümölcs cukorból (ez a legédesebb cukor) a glükóz nagyobbik részét a szervezet elégeti a napi izommunkára és gondolkozásra meg minden energiát igénylő folyamatra, miután a glükózból letárolt energiát elégette a szervezeted utána áll neki a zsírt elégetni, de 1500kalória nem sok azért még ameddig jó dinnyék kaphatóak javasolnám hogy próbáld ki hogy csak azt eszel a szezon végéig édes is de mégsem annyira viszont a nagyobb része víz szóval nem olyan túlzottan energia gazdag. ezen felül javaslom, hogy mozgásnak kezd eleinte hosszabb távok lesétálásával, menj el túrázni vagy ilyesmi, aztán kezdj el kocogni napi legalább 5 km-eket az már segít égetni a zsírt de arra hogy egy hónap alatt leszaladjon 10 kg ne számíts viszont ha ráállsz a dolog ízére utána már könnyűszerrel menni fog. csak ne engedd el magad. a megnőtt kalória égetés miatt meg fog nőni az étvágyad pl
2017. aug. 10. 12:28
 19/36 A kérdező kommentje:

Draga 17-es. Nem vagyoksem dagadt, sem lusta. Ha valamit a fejembe veszek, az ugy is lesz. Mert ha elhatarozom, hogy a Nap fog forogni a Foldkorul, akkor megvalositom. Nem fellangolasbol irtam ki a kerdest.

Setalni nagyon utalok, es a labam sem birja. Munkambol adodoan magassarkuban vagyok es talpon egesz nap, ezert is inkabb egyhelyu mozgast vegzek, vagy vizit. Egy ideig uszni jartam pont ez miatt, csak az sok ido-be a varosba,atvedles, uszas, atvedles, szaritas, haza.

Most Rubint Rekazni kezdtem el, ez a napi 20 perc magadra es s hasas videoja az egesz szimpatikus. Kiprobalom, aztan vagy bejon, vagy nem

2017. aug. 10. 13:42
 20/36 anonim ***** válasza:
50%

"Mert ha elhatarozom, hogy a Nap fog forogni a Foldkorul, akkor megvalositom."

Én meg ezért írtam, hogy ostoba vagy.

2017. aug. 10. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!