Egy honap alatt 10 kg?
Szeretnek minel hamarabb legogyni. 16 eves vagyok, 62 kg, minimum 10 kg-ot le szeretnek adni. Dietat nem vagyok hajlando elkezdeni-egyszer elunk, szoval nem kerek hetfon ket szem paradicsom es egy kave-fogyastippeket.
Eddig egyaltalan nem sportoltam, soha semmit, de barmit szivesen kiprobalok, feltev, ha hasznos. Konditerembe sem szivesen jarnek.
Viszont nem szeretnek izomzatot, nem az a celom, hogy izmos legyek, hanem hogy eltunjon rolam a felesleg.
Ha izmot is akarsz veszteni, akkor még gyorsabban is lefogyhatod a 10 kilót, csak bírj napi többezer kcalt sportolni. Hülye ötlet, de nem nekem fáj.
Még jó, hogy nem akarsz sok izmot, mert az több év kemény meló és némi fegyelem... Egészségtelenül lefogyni sokkal gyorsabb.
Draga 17-es. Nem vagyoksem dagadt, sem lusta. Ha valamit a fejembe veszek, az ugy is lesz. Mert ha elhatarozom, hogy a Nap fog forogni a Foldkorul, akkor megvalositom. Nem fellangolasbol irtam ki a kerdest.
Setalni nagyon utalok, es a labam sem birja. Munkambol adodoan magassarkuban vagyok es talpon egesz nap, ezert is inkabb egyhelyu mozgast vegzek, vagy vizit. Egy ideig uszni jartam pont ez miatt, csak az sok ido-be a varosba,atvedles, uszas, atvedles, szaritas, haza.
Most Rubint Rekazni kezdtem el, ez a napi 20 perc magadra es s hasas videoja az egesz szimpatikus. Kiprobalom, aztan vagy bejon, vagy nem
"Mert ha elhatarozom, hogy a Nap fog forogni a Foldkorul, akkor megvalositom."
Én meg ezért írtam, hogy ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!