Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy honap alatt 10 kg?

Egy honap alatt 10 kg?

Figyelt kérdés

Szeretnek minel hamarabb legogyni. 16 eves vagyok, 62 kg, minimum 10 kg-ot le szeretnek adni. Dietat nem vagyok hajlando elkezdeni-egyszer elunk, szoval nem kerek hetfon ket szem paradicsom es egy kave-fogyastippeket.

Eddig egyaltalan nem sportoltam, soha semmit, de barmit szivesen kiprobalok, feltev, ha hasznos. Konditerembe sem szivesen jarnek.

Viszont nem szeretnek izomzatot, nem az a celom, hogy izmos legyek, hanem hogy eltunjon rolam a felesleg.

2017. aug. 9. 14:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Egy hónap? Megy az gyorsabban is! Fűrészetek van?
2017. aug. 9. 14:21
 2/36 A kérdező kommentje:
Eladom a majam es elmegyek belole zsirleszivasra
2017. aug. 9. 14:24
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

1 kg zsír leadashoz ~ 8000 kcal deficit szükséges (vitatéma, hogy 7 vagy 9, ezért számoljunk átlaggal)

->

-10kg az -80.000 kcal

->

Heti szinten 20.000 kcal deficit, azaz

Napi 2900 körül

------

A te súlyoddal kb 2300-2500 kcalt égetnél el egy maraton alatt [1]

->

Ha nem szeretnél dietazni, sem edzeni és végképp nem szeretnél izmosodni akkor

NAPI 1 MARATONNAL + levezető pár km kocogas...

Sikerülthet.

Sok sikert.

[1]: [link]

( feltételeztuk, hogy a jelenleg bevitt kcal mennyiség az sulytartason és nem viszel be többletet, de mivel valamiért mégis csak hiztal, ezért nyilván viszel be többletet, szóval a fenti számolás csak minimálisan közelítő, de nem elegendő...)

2017. aug. 9. 14:26
 4/36 anonim ***** válasza:
74%
Az se rossz. :-) De inkább a vesédet!
2017. aug. 9. 14:29
 5/36 anonim ***** válasza:
50%
De ostoba vagy.
2017. aug. 9. 14:40
 6/36 A kérdező kommentje:

Azt irtam eddig nem sportoltam, de barmit kiprobalok.

Ohmm miert is vagyok ostoba? A veses dolog ironikus volt, ha nem lett volna egyertelmu.

2017. aug. 9. 14:43
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Na! Akkor komolyan! Egy hónap alatt 2-3 kilónál többet nem akarj fogyni, mert ha nagyon drasztikusan csinálod, sok izmot fogsz veszíteni. Elsősorban az étkezésen múlik a fogyás, nem a sporton.
2017. aug. 9. 14:48
 8/36 A kérdező kommentje:

De en nem akarok izmot. En orulok, ha abbol veszitek. Nem szeretnek bicepszet meg tricepszet.

Azert irtam, hogy etkezest ne kuldjon senki, mert igy sem eszem. Vagyis: heti 1-2 kg banan, alma, narancs, (vodka, teuqila), keves rendes etel, vegetarianus vagyok es nagyon edesszaju. Ezen nem szeretnek valtoztatni, mert maximum 1500 kcal-t viszek be egy nap, de ugye en inkabb fekszem, ulok.

Izomzatot nem szeretnek, csak a felesleget eltuntetni

2017. aug. 9. 15:09
 9/36 anonim ***** válasza:
50%
Tehát ha jól értem, akkor diétázni nem akarsz, mert szeretsz enni-inni. Nem mozogsz, ülsz, fekszel, de edzeni sem akarsz, és így szeretnél fogyni? :D :D :D
2017. aug. 9. 15:18
 10/36 A kérdező kommentje:
Szovegertesbol mindenki elegtelen? Azt irtam eddig nem sportoltam, fejtem mar ki masidszor. De akkor a gyengebbek kedveert: olyant szeretnek, ami atmozgat es nem izmosodom tole
2017. aug. 9. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!