Egy honap alatt 10 kg?
Szeretnek minel hamarabb legogyni. 16 eves vagyok, 62 kg, minimum 10 kg-ot le szeretnek adni. Dietat nem vagyok hajlando elkezdeni-egyszer elunk, szoval nem kerek hetfon ket szem paradicsom es egy kave-fogyastippeket.
Eddig egyaltalan nem sportoltam, soha semmit, de barmit szivesen kiprobalok, feltev, ha hasznos. Konditerembe sem szivesen jarnek.
Viszont nem szeretnek izomzatot, nem az a celom, hogy izmos legyek, hanem hogy eltunjon rolam a felesleg.
1 kg zsír leadashoz ~ 8000 kcal deficit szükséges (vitatéma, hogy 7 vagy 9, ezért számoljunk átlaggal)
->
-10kg az -80.000 kcal
->
Heti szinten 20.000 kcal deficit, azaz
Napi 2900 körül
------
A te súlyoddal kb 2300-2500 kcalt égetnél el egy maraton alatt [1]
->
Ha nem szeretnél dietazni, sem edzeni és végképp nem szeretnél izmosodni akkor
NAPI 1 MARATONNAL + levezető pár km kocogas...
Sikerülthet.
Sok sikert.
[1]: [link]
( feltételeztuk, hogy a jelenleg bevitt kcal mennyiség az sulytartason és nem viszel be többletet, de mivel valamiért mégis csak hiztal, ezért nyilván viszel be többletet, szóval a fenti számolás csak minimálisan közelítő, de nem elegendő...)
Azt irtam eddig nem sportoltam, de barmit kiprobalok.
Ohmm miert is vagyok ostoba? A veses dolog ironikus volt, ha nem lett volna egyertelmu.
De en nem akarok izmot. En orulok, ha abbol veszitek. Nem szeretnek bicepszet meg tricepszet.
Azert irtam, hogy etkezest ne kuldjon senki, mert igy sem eszem. Vagyis: heti 1-2 kg banan, alma, narancs, (vodka, teuqila), keves rendes etel, vegetarianus vagyok es nagyon edesszaju. Ezen nem szeretnek valtoztatni, mert maximum 1500 kcal-t viszek be egy nap, de ugye en inkabb fekszem, ulok.
Izomzatot nem szeretnek, csak a felesleget eltuntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!