Nyilván a képen nem Ő van,mert megolne,de a változás nagyjából ez.Nincs gyerekünk meg csak 25eves,és 3eve a feleségem,5eve a barátnőm.Miota összeházasodtunk azóta kezdett el hizni..az első 5+nal meg dicsertem,őszintén tetszett...aztán 10+nal már aggódni kezdtem,és mondtam Neki kedvesen h mehetnénk együtt mozogni stb.Azt mondta egész életében alig evett,és had élvezze egy picit jobban(ezt nem nekem mondtam hanem a barátnőjének,de hallottam). Ne értsetek félre ugyanúgy szeretem,de ez nem egy jó út...Sexualisan 5-10plusszal meg vonzott mostmár sokszor nehéz,és úgy érzem Ő neki ez jó,ami aggaszt egy picit. Mit csinaljak h legalább 5-10kgot visszafogyjon?Egeszseg miatt is,baba miatt is mert akkor utána mi lesz? Komoly válaszokat várok... Ő 180/65volt és most 80-85kg...
Teljes mértékben egyet értek veled, kedves kérdező. Örülök, hogy találtál lehetséges opciót arra, hogy változtatásra bírd a feleségedet! Ne hallgass az itteni besavanyodott dagadt hústornyokra, akik hibáztatnak és támadnak téged, mert magukra ismertek a leírásban és most picsognak. A feleségednek is jobb lesz hosszútávon ha elhagy néhány kg-ot, meg mindenkinek. Hajrá, áldozat nélkül nincs siker!
2017. aug. 10. 09:23
42/44 anonim válasza:
Örülök,hogy megvan a megoldás :) Megírod mit fogsz/fogtok csinálni?
2017. aug. 10. 18:02
43/44 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam az egyik válaszoló tanácsára,hogy írok Neki egy levelet.Irtam Neki 1.nap h miért szeretem,és mi jó a kapcsolatunkban,de vannak gondok is.Es hozatettem h valószínű neki is vannak gondjai velem.Igy mától minden nap írunk egy dolgot amin változtatni kellene,amíg van bennünk ilyen.En első pár napban meg más dolgokat írtam pl lehetnénk többet együtt,viszont mára már leírtam szépen,hogy szeretnem h az eves+sport egészségesebb lenne.Egesz jól fogadta remelem rendben lesz,és így a kapcsolatunk is jobb.Mert elmondtam,és Ő is leírt dolgokat,amik zavarjak bennem.Ugyhogy aki azt mondta h fogadjak el stb annak üzenem h mindennek az alapja a beszed,és ha zavar valami ha megbántod ha nem mond el.Ne bunkón persze.
2017. aug. 10. 18:15
44/44 anonim válasza:
Kommunikáció, így-így.
Én is meghíztam, barátom normálisan közölte, hogy zavarja, de engem is idegesített a dolog. Nem sértődtem meg, mert normálisan megbeszéltük. Ő sportosabb amúgy, így nem volt nehéz együtt edzeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!