Diplomás testvérem nem áll velem szóba, szíd, irigykedik amiért gazdag a feleségem és jól élünk. Kibélkülhetünk még valaha?
Feleségemnek gazdag a családja, meg saját tudásból ő is sokat keres egy családjától független munkahelyen. Én se keresek rosszul, nem jártam egyetemre, de a szakmámban tapasztalt diplomás fizetést viszek haza.
A testvérem mindent mond rám másoknak, együttesen szidnak engem. Mert szerintük én nem érdemlem meg hogy olyan házban éljek amiben (feleségem családjának köszönhetően pontosan 2x olyan házban lakunk mint amit magunktól fizettünk volna) Fáj neki hogy én nem egy fele ennyit érő házban élek, mert nekem az járna.
Mindenre irigykedik, pedig egy szót nem szólunk semmiről. Szerinte mindez neki járna mert ő egyetemre járt, komoly szakon. Ehhez képest 1 évnél tovább sehol nem tudott megmaradni, valamiért csak kirúgják.
Én jóban akarok lenni vele de így lehetetlen! Azt akarom hogy megbéküljön ezzel, de hiába beszélek vele. Feleségem szerint hagyjam, ne találkozzak vele, kár teperni. Csak égetem magam hogy mindig lealáz miközben próbálom kibékíteni.
Szerintetek?
Hagyd rájuk.... engem is utálnak mindenhol, mert "csak érettségivel", cégek altal beirt tanfolyamokkal jól keresek....
Ez olyan ovodás dolog... nap mint nap szembesülök vele... engem nem zavar.
Hasonlo miatt en nem teperek a testvéremnél.neki mindene megvan es megis rosszindulatu, lenéz, lehord a hátam mögött, irigy a legkisebb dologra is. Es a legfőbb, ha baj van(egyetlen egyszer kertem tőle segitseget), hátat fordit, pedig segiteni tudna!
Ugy kezelem magamban, mint egy ismerőst es nem testvérként.
Szüleitek mit reagálnak?
Én megmutatnám nekik ezt a kérdést, így, ahogy van, cenzúrázás nélkül, hátha megértik a helyzetet és tudnak valahogy segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!