3év alatt 15-20kg-t hízott a feleségem, mit csináljak? (próbálok rakni egy illusztrációs képet)
Nyilván a képen nem Ő van,mert megolne,de a változás nagyjából ez.Nincs gyerekünk meg csak 25eves,és 3eve a feleségem,5eve a barátnőm.Miota összeházasodtunk azóta kezdett el hizni..az első 5+nal meg dicsertem,őszintén tetszett...aztán 10+nal már aggódni kezdtem,és mondtam Neki kedvesen h mehetnénk együtt mozogni stb.Azt mondta egész életében alig evett,és had élvezze egy picit jobban(ezt nem nekem mondtam hanem a barátnőjének,de hallottam). Ne értsetek félre ugyanúgy szeretem,de ez nem egy jó út...Sexualisan 5-10plusszal meg vonzott mostmár sokszor nehéz,és úgy érzem Ő neki ez jó,ami aggaszt egy picit. Mit csinaljak h legalább 5-10kgot visszafogyjon?Egeszseg miatt is,baba miatt is mert akkor utána mi lesz? Komoly válaszokat várok... Ő 180/65volt és most 80-85kg...
Szerintem eredetileg nagyon sovány volt. A számok alapján is, és az illusztrált kép alapján is. Elhiszem, hogy nem igazán evett. Aki nem ilyen alkat, annak szenvedés fenntartani egy ilyen alakot. Főleg, ha már nem kislány, hanem felnőtt nő.
Szerintem a második képen egy nagyon csinos, jó alakú nő vagy. Ha ilyen marad és nem folytatódik a hízás, akkor nincs gond.
Őszinteség. Mondd meg neki, hogy szeretlek, de ez így nem állapot. Én szintén olyan magas vagyok, mint a párod, sőt, magasabb 2-3 centivel, de a súlyom 70 kiló.
Amikor összejöttünk a párommal,akkor csak 60 kiló voltam, szóval rám is felszaladt 10 kiló, viszont így szebbnek, egészségesebbnek érzem magam, ennél többet viszont nem szeretnék hízni.
A testem az első képre hasonlít kb,csak en nem vagyok ennyire szoros.Sportos vagyok,de inkább vékony,mint nagyon izmos.A második illusztrált képen pedig ahogy kb kinezek,csak a hajam sötétebb...Bar nem értem én miért számítok :) Próbálok őszinte lenne,de úgy érzem megsértődik...azt mondta pl tegnap együttlét után mikor mondtam neki,hogy ez így nekem már nem jó,"hogy nem érti miért nem lehet elfogadni és úgy szeretni ahogy van" dehát nem erről van szó,hanem arról h Ő nem volt ilyen stb..
17: Ahhoz szerintem nem szabad ragaszkodni, hogy milyen volt valaki, amikor megismertük. Egy hosszú távú kapcsolatban nagyon sokat változhat valaki. A feleséged nem egy bálna, hanem egy mutatós, csinos, formás nő. Már ha tényleg olyan, mint a második képen. Szóval nem lehet mondani, hogy igénytelen, hogy nem foglalkozik magával, hogy nem ad magára.
Nagyon sokat változhat egy nő, pl. szülés után is. És nem a kilókra gondolok. Alkati kérdés, van, aki nem hízik sokat, mégis nagyon más lesz a bőre, mint szülés előtt. És tehet róla? Nem. Ezért már nem lehet úgy szeretni? Én nem gondolom, hogy ennyire csak a külsőségeket kell nézni valakiben.
A férjem 20 kilóval legalább több, mint amikor megismertem. De hogy lenne ugyanolyan 55 évesen, mint 30 évesen? Irreális elvárás lenne. Így sem kövér, ad magára, jól néz ki. Akkor miért ne szeretném ugyanúgy?
Szerintem nagyon leragadtál a kilóknál. Ez nekem eléggé komolytalan, és gyerekes egy házasságban, komoly, hosszú távú kapcsolatban. Mert ahogy írod, a feleséged most is csinos, ápolt és foglalkozik magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!