Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3év alatt 15-20kg-t hízott a...

3év alatt 15-20kg-t hízott a feleségem, mit csináljak? (próbálok rakni egy illusztrációs képet)

Figyelt kérdés

[link]

Nyilván a képen nem Ő van,mert megolne,de a változás nagyjából ez.Nincs gyerekünk meg csak 25eves,és 3eve a feleségem,5eve a barátnőm.Miota összeházasodtunk azóta kezdett el hizni..az első 5+nal meg dicsertem,őszintén tetszett...aztán 10+nal már aggódni kezdtem,és mondtam Neki kedvesen h mehetnénk együtt mozogni stb.Azt mondta egész életében alig evett,és had élvezze egy picit jobban(ezt nem nekem mondtam hanem a barátnőjének,de hallottam). Ne értsetek félre ugyanúgy szeretem,de ez nem egy jó út...Sexualisan 5-10plusszal meg vonzott mostmár sokszor nehéz,és úgy érzem Ő neki ez jó,ami aggaszt egy picit. Mit csinaljak h legalább 5-10kgot visszafogyjon?Egeszseg miatt is,baba miatt is mert akkor utána mi lesz? Komoly válaszokat várok... Ő 180/65volt és most 80-85kg...

2017. aug. 9. 11:27
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
21%
Most látom,hogy raktál ki képet. Mit számít,hogy hogy nézel ki? Azt,hogy annak van joga kritizálni akárkit,aki jobb valamiben a másiknál/átlagnál,hát te nem vagy jobb,drága barátom. Egy kritika lehet pozitív is,de te ba.....gatod a párod. Megismétlem;remélem,hogy megjön az esze és még most,időben elhagy,mielőtt teljesen lerombolod az önbizalmát.
2017. aug. 9. 13:33
 22/44 anonim ***** válasza:
29%
A 20 kiló mióta pár kiló?
2017. aug. 9. 13:46
 23/44 anonim válasza:
26%
Te sem vagy különb,ha Te meg Öt kritizálod....Sem Te kérdező,sem a feleséged nem csúnya...Én nőként megértem,hogy zavar,hogy máshogy néz ki,és szerintem egész szépen írtál Róla eddig...A lényeg szerintem semmiképp ne bántsd...Én attól csak depis lennék :) Inkább egy őszinte beszélgetés,közös sport,vagy megtalálni azt a sportot ami Öt érdekli pl én nem szeretek futni,de Imadok úszni...Otthon több egészséges étel....Ja és ettől meg lehet jó a sex hat hol a fantáziád? :D Mond el neki,hogy szereted de nem jó ez így Neked,hiszem te nem valtoztal ilyen terén stb :) Minden rendben lesz vannak nagyobb problémák is :))
2017. aug. 9. 13:49
 24/44 anonim válasza:
45%

Nőként mondom, hogy nem normális a feleséged és sok hozzászóló. Ha betegség miatt szedte volna fel a kilókat vagy szülés miatt, akkor nem lenne jogos a felháborodásod, DE a feleséged kijelentette hogy végre enni akar! Ezek alapján sose akar majd újra lefogyni. Megszerzett magának, minek kínozza, sanyargassa magát tovább? És ez gerinctelen, mert egészen más oldalát mutatta eddig neked.

Próbáld elvinni, együtt sportolni, túrázni, figyeljetek oda mit esztek és ami a legfontosabb, hogy üljetek le beszélgetni és mondd meg neki kerekperec, hogy örülsz, hogy van étvágya meg szeretnéd ha boldog lenne, de még jobban ha mindketten. Nem szeretnéd ha túl sokat, de egy 5-10 kilót jó lenne leadni. Jobb minél korábban szólni neki, mert a végén tűrsz, szül két gyereket majd végleg elmegy tőle a kedved, de szülés utánse akar majd lefogyni, mert hát a szülés, a gyerek a stb annyira megviselte és te leszel a dög, amiért márnem szereted 100 kilósan... Most még tudtok változtatni a helyzeten.

2017. aug. 9. 13:57
 25/44 anonim ***** válasza:
39%
22: Az írta, 15-20 kiló. Lehet, hogy csak 15. Ráadásul nagyon sovány volt korábban. Nem ennyi plusz van rajta. Mert előtte eléggé mínuszban volt.
2017. aug. 9. 14:01
 26/44 anonim válasza:
25%
Számítógépen keress vékony lányos szex filmeket, és hagyd úgy az előzményeket! Venni fogja a lapot, ha le nem tojja az egészet magasról.
2017. aug. 9. 14:18
 27/44 anonim válasza:
54%
Gondolom valami hót dagadt elsavanyodott egyedülálló pi**a értékel lefele mindenkit! :D
2017. aug. 9. 14:21
 28/44 anonim ***** válasza:
29%
Kìvàncsi lennék azon nők vèlemènyère, akik szerint el kell fogadnia a fèrjének ìgy is a felesègét. Ha a kerdès fordìtott lenne, tehat a pasi szedett volna fel 10+kg-ot, az itt ìrogatò nők jelentős rèsze vàlàst ajanlott volna. Na, ez a kettős mèrce női oldalròl sajnos. Ha a csaj hìzik az okes, el kell fogadni, ha a pasi, azt meg kidobni. Erdekes
2017. aug. 9. 14:32
 29/44 anonim ***** válasza:
67%
#28 A férjem,mióta összeházasodtunk,hízott és lett egy kisebb pocakja. Ő nem az a sportmániás fajta,én igen. De ki nem szaaaaarja le,mert egy imádnivaló ember. Szépen is néznék ki,ha azért elhagynám,mert felszaladt egy pár kiló. Ugyanúgy ápolja magát,nem büdös,nem lusta,nem hanyagolja magát egyáltalán. Csak elgondolkodtató,hogy valakit ennyire zavar ez (akit állítólagosan feltétel nélkül szeret),hogy még kérdést is kiírjon ezzel kapcsolatban és beszóljon a feleségének. Holott ő maga sem tűnik tökéletesnek. Ha a kérdező vékony fajta,a felesége miért nem szólta még meg,hogy nem tömegnövel és gyúrja ki magát? Na ez a nem mindegy.
2017. aug. 9. 14:45
 30/44 anonim ***** válasza:
87%

Egy csomó válaszoló nem értei a problémát és nem is olvassa el, amit a kérdezö ír!

1. A kérdezö szerint az elsö 5-10 kg közt még tetszett is neki a változás - azaz szerinte is eredetileg inkább túl vékony volt a felesége.

2. Az addig rendbe van, hogy emberként nem változott a feleség, de azért ennyi hízás után már érthetö, hogy sokkal kevésbé érzi szexuálisan is vonzónak. (A szexnél ugyanis nem a lelke, hanem a teste az, ami számít - hiába szereti öt, ha nem izgató)

3. A feleséget nem nevezném számító férjvadásznak, akik ilyen írnak, azok igencsak bunkó emberek.

Kedves kérdezö:

A feleséged valószínüleg egész életében küzdött a kilók ellen és most, hogy kicsit lazított, már nem tud és nem akar visszatérni az "alig eszem" szintre.

Viszont az sem tesz jót neki egészségileg sem, ha ilyen gyors tempóban hízik - most még "csak" 15-20 kg a többlet, de ha évente 5 kilókat hízik, pár év múlva egy vándorló hájtömeg lesz.

Próbálj vele beszélni - amikor nyugodt, nem feszült és ne támadólag -, hogy félted öt, de nem akarod megvonni töle a jóízü étkezések lehetöségét. Ezért javasold, hogy kezdjen el sportolni - esetleg közösen mozogni intenzívebben -, mert akkor ehet nyugodtan, mégsem hízik, emellett az alakja is szebb, feszesebb és csinosabb lesz.

Ha úgy érzed, nagyon érzékenyen reagálna a beszélgetésre, akkor írj neki egy levelet, amiben elmeséled azokat, amiket itt leírtál - ugyanis akkor van ideje átgondolni a dolgokat, nem kell azonnal reagálnia (ami egy személyes beszélgetés esetén védekezö pozicióba kényszeríti, és ezért elutasító, esetleg agresszív hangvételü lesz) meg te is jobban át tudod gondolni azt, hogy mit hogyan írsz le, a megfelelö szavakat tudod kikeresni.

De mindenképpen közöld vele a véleményedet, javaslom,az itteni kommentárjaidat vedd alapul, mert nagyon finoman, de léynegre töröen írtál a problémáról.

3.

2017. aug. 9. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!