Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meghíztam mióta nem látott...

Meghíztam mióta nem látott félek találkozni Vele mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátom 10hónap után most fog hazajönni Amerikából.Sokat beszéltünk,de időeltolódás miatt inkább csak írtunk egymásnak,így nem látott... Többször mondtam Neki,hogy hiztam,de nem hisz nekem,mert régen 1-2kgnal is ki voltam....Amikor elment 179/59kg voltam most 65-67kg...Felek találkozni Vele,hiszen én sem tetszek magamnak. Srácok Ti hogyan ereznetek magatokat,ha így várna a baratnotok haza?

2017. aug. 9. 00:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,ne legyél butus. Szeret téged,hol fogja érdekelni az a 6-8 kiló? Lehet, hogy szexisnek,izgatónak fogja találni. Nem hinném, hogy emiatt bármi is változna.

Amikor én összejöttem a párommal 2 éve akkor 184 cmhez 59-60 kiló voltam. Most vagyok 68-70 kiló, kicsit vastagabb lett a combom, talán egy kicsi pocim is lett, meg hát a fenekemre ment. Imádja. :)

2017. aug. 9. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!