15 éves vagyok 177cm/77 kg, Hogy tudnék gyorsan de hatásosan leadni 7 kg-ot?
Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 10:27
1/4 anonim válasza:
15 évesen sportolni kellene, nem feltétlen gyors, de annál hatásosabb.
2/4 A kérdező kommentje:
szoktam esténként futni több mint fél orát de nem sokat segit...
2008. okt. 19. 12:50
3/4 anonim válasza:
Tornázz otthon zenére izzadásig,nekem bejött, de persze ez mellett az evésre is odafigyeltem,ha meg tudod álni,hogy este nem eszel,ill. csak pl egy joghurt,kis müzli,mondjuk szabj magadnak egy határt,hogy 5 után nem eszel,csak azt a joghurtot..De éheztetni ne éheztesd magad,fiatal vagy ,kell az energia,csak próbálj meg odafigyelni amozgás és a kaja összhangjára.Pl hiába futsz ha mellette esténként sokat eszel(nem tudom csak mondom).
4/4 anonim válasza:
A hormonok tombolnak benned. Nem szabad fogyókúráznod!!csak orvosi felügyelettel. Ha egy diétás orvos meglátna megkérdezné, hogy mi is a baj? hisz olyan kis csinos vagy!
Csak mozgással és a szénsavas üdcsik, nasik elhagyásával fogyhatsz.
Végezz zsírégető tornát. Pl. több ismétlésszámban elvégzett lábemelés, ha van kis súlyzód otthon ne hagyd porosodni! nyomj bele párat meglátod megéri. Az idő úgy is őszire-télire fordul, nem lehet már kint szaladgálni, helyette szobádban (vagy edzőteremben) végzett sok-sok ismétlés számú edzés lesz hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!