Tényleg fogynom kell 15-20 kilót?
168 cm vagyok és 60 kiló, minden barátnőm piszkál, hogy mennyire kövér vagyok. Ők ehhez a magassághoz csak 40 kilók. Tényleg az lenne a normális?
Heti 2x járok futni és egészségesen étkezem a hét 99%-ban. De a mennyiségre nem figyelek oda, eszem amennyi jól esik.
Ma pl
Reggeli: zabkása volt barackkal
Tízórai: tk kenyér, túró, csirkemellsonka, uborka, paradicsom, paprika
Ebéd: rántott hal, rízs, párolt zöldség
Uzsi: 2 barack
Vacsira tojást fogok enni zöldséggel
Én nagyon figyelek arra, hogy egészségen egyek,de nem fogyókúrázom, szerintük pedig akár 20 kilót is fogynom kéne, hogy olyan legyek mint ők. (A pasiknak általában tetszem és én sem érzem úgy, hogy 10 kilót kéne fogyjak) De már szörnyen lerombolták az önbizalmam, segítsetek...
Mivel részletesen leirtad hogy miket eszel-ebből gondoltam hogy fogyokurázol.
De akkor javitok: a hal nem rántva egészséges.
Rántott hal: Teljeskiőrlésű liszt,tojás,tk zsemlemorzsa, csak só került rá pici. Sütőben sült, sütőpapiron és egy pici kókuszolajon :)
Talán valamennyire ez is egészséges.
Azok nem barátnők! Ha tényleg hasonló magassághoz annyira gebék, akkor már eléggé elhatalmasodott rajtuk az anorexia, ezért nincs más témájuk. Neked az egészséged legyen fontosabb!
Amikor hirtelen nyúltam, akkor voltam 168centihez 48kg, ami nem volt túl épületes látvány; bele se merek gondolni, hogy nézhettem volna ki nyolc kilóval kevesebbel.
Nagyon sokat számít az izom-zsír arány, vagy centizd le magad, az is többet mond a kilóknál.
Én is 168 cm vagyok, 60 kg-san elég töltöttgalamb voltam. De lehet neked más a felépítésed, láttatlanban ezt elég nehéz megmondani.
Olyan kövér viszont semmiképp nem lehetsz, hogy azt szóvá kelljen tenni, -15 kg pedig rengeteg. Fura barátnőid vannak, nincs azzal baj ha egyszer megemlítik szerintem, én kifejezetten örülök ha őszinték velem a barátaim, de az hogy folyton hajtogatják és piszkálnak vele, na az már elég abszurd. Főleg, hogy tényleg nincs durva túlsúlyod.
Bizony, 17-esnek nagyon fontosat írt, nagyon igaza van: egy IGAZ BARÁT olyannak fogadja el a másikat, amilyen - nem zrikálja, hanem támogatja, segíti.
A rossz baráti társaság pedig az ember egész életét befolyásolhatja, tönkreteheti.
Nagyon fontos, hogy az ember olyan barátokkal vegye körbe magát, akikkel jól érzi magát és nem viszik bele mindenféle bajba...
Tapasztalatból mondom - azóta lett jobbá az életem, amióta erre rájöttem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!