Kell fogynom 10 kilot! Hogy sikeruljon, mit egyek? Pufit, halkonzervet lehet enni? Tobii lent
mi az a pufi?
halkonzervet ehetsz, de ne az olajosat, hanem a vizeset, vagy max paradicsomosat. De a fagyasztott vagy friss hal ezerszer jobb.
Egyél sovány húsokat, figyelj a szénhidrátbevitelre, cukrot kerüld
www.kaloriabazis.hu konyhai mérlegen alapanyagok lemérése, mert sokszor sokkal többet eszünk mint azt gondolnánk
Csak a Pufi ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Ja nem, az a Puffin...
"megvan mondva hogy egeszsegugyi szempontbol kell fogynom"
Akkor kérdezd meg a megmondóembertől, hogy hogy a csöcsbe tudnál lefogyni.
Szia.
Nem tudom hany eves vagy. En jelenleg 16 de 4honap alatt leadtam 6kilot (azert csak ennyit mert izmom is lett es az nehez).
Rigyelj az etkezesre. Nekem az etkezesem
Reggeli:
2puffasztott risz mogyorovajjal (sok feherje van benne). / tojasrantotta zoldseggel/chia puding/zabkasa (zabpehely +mandulatej +viz es odarakom foni)
Tizorai:
Suliba altalaban gyumolcsot vagy zoldseges szendvicset viszek
Ebed:
Altalaban amit anyum csinal
De leginkabb hal +zoldseg/ csirke +zoldseg/kulonbozo salatak
(Edzes elott egy oraval eszem ami 1oras fitness vagy aerob edzes)
Edzes utan:
Gyumolcs (ami az energiat visszapotolja de ha nem edzel akkor gyumcsot csak del elott egyel)
Nem edzos napokon:
Uzsonna:
Zoldseg
Vacsora:
Valami konnyu
Es ne a grammokat szamold hanem kbre a kaloriat (mert pl en sem szamoltam es most sem).
Pelda:
1 adag zoldseges salata=1db banan=1db kis csokis keksz
Szoval ha valasztani lehet akkor salata.
Remelem tudtam segiteni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!