Mit egyek grill partyn, ha vega vagyok és diétázom?
Mi bajod van a camambert sajttal?
Engedd el magad, egyél sajtot, zöldséget.
Ha attól félsz, hogy sok lenne, akkor a napi kaja adagod csökkentsd, vagy variáld át úgy, hogy a grill beleférjen.
A zöldség és camambert remekül hangzik. Ha gond a kalória, keveset eszel, de azt írod, hogy órákmat ott leszel s enned kell, most nem tudsz szinte semmit is enni meg "sokat" is :) Egyél akkor sok zöldséget, kevés sajtot... Nem igazán értem a problémát.
Mert ha az étel nem működik neked (van, aki képtelen lenne a fentieket megenni egy csomó gabona nélkül), akkor vigyél pluszban hozzá valamit.
De a sajt miért elengedés, ha befér a makróidba? Ha nem, akkolr én a makrókat változtatnám meg, nem a kalóriát, persze, hanem a zsírmennyiséget, sajttal azon könnyű túlszaladni, pláne, ha nem az az egyetlen zsírforrás a napodban.
Te tudod, mennyire leszel éhes, de ha esti evő vagy vagy meghozza az étvágyad a party, akkor csak könnyebben egyél előtte s akkor este elég sok kalóriád marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!