Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek grill partyn, ha...

Mit egyek grill partyn, ha vega vagyok és diétázom?

Figyelt kérdés
Ami ehető lesz számomra az a grill zöldség, camambert és saláta :( Este 7-től hajnalig ott leszek kb, szóval tényleg kéne ennem valamit. Engedjem el magam erre a kis kajálásra vagy egyek csak salátát?
2017. aug. 5. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod van a camambert sajttal?

Engedd el magad, egyél sajtot, zöldséget.

Ha attól félsz, hogy sok lenne, akkor a napi kaja adagod csökkentsd, vagy variáld át úgy, hogy a grill beleférjen.

2017. aug. 5. 10:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj a camamberttel, hogy elég sok kalória. Mindenképp csökkentem a kalórialimitem estéig
2017. aug. 5. 11:03
 3/5 ede1219 ***** válasza:
100%
Ne menj grillpartira, ha ennyire félsz az evéstől!
2017. aug. 5. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

A zöldség és camambert remekül hangzik. Ha gond a kalória, keveset eszel, de azt írod, hogy órákmat ott leszel s enned kell, most nem tudsz szinte semmit is enni meg "sokat" is :) Egyél akkor sok zöldséget, kevés sajtot... Nem igazán értem a problémát.

Mert ha az étel nem működik neked (van, aki képtelen lenne a fentieket megenni egy csomó gabona nélkül), akkor vigyél pluszban hozzá valamit.

De a sajt miért elengedés, ha befér a makróidba? Ha nem, akkolr én a makrókat változtatnám meg, nem a kalóriát, persze, hanem a zsírmennyiséget, sajttal azon könnyű túlszaladni, pláne, ha nem az az egyetlen zsírforrás a napodban.

Te tudod, mennyire leszel éhes, de ha esti evő vagy vagy meghozza az étvágyad a party, akkor csak könnyebben egyél előtte s akkor este elég sok kalóriád marad.

2017. aug. 5. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy mi másra vágysz mint vega ha diétázol ha nem. Zöldségek, grillezhető sajtok vagy vega kolbász,virsli, szeletek állnak a rendelkezésedre. Zöldségből én a cukkinit, paradicsomot, kukoricát és padlizsánt szeretek grillezni. Ha nem akarsz sajtot enni akkor van 1000 más opciód.
2017. aug. 7. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!