Milyen életmód/diéta való nekem? (Utálom a húst)
162/50-nel azért elég jól lehet kinézni valamelyest izmosan is... Nem látjuk a kérdezőt. Nem 40 kilós akar lenni... Ami nem izmos kislányként lehet jó, főleg, ha olyan az alkata...
Nos, hús helyett egyél más fehérjét, semmi gond. Ha sportolsz, illene tudnod, hogy miben van s mennyire van szükséged, eléggé alap. Nem kioktatásból, de ha ez egyszer így van...
Étrend minek? Valamiért egyeseket ez vonz, de nem tudom, miért. Makrókat számolhatsz, hogy azt miből viszed be pontosan, az azért választható. Nem írom le az alapokat, hogy rendes étel, ne rágcsák, biztos tudod.
Speciel én szénhidrátcsökkentéssel fogyok, illetve kitapasztaltam, mivel lakom jól (tojás), hogyan jó elosztani az ételemet a napban... Számolok is, de attól nem fogytam, mert ha éheztem, ettem s túlmentem. Az csak segédeszköz, látom, hol tartok s mi laktat jobban adott kalóriában.
A legtöbb sportoló (és a legtöbb ember) szénhidrátra alapozva eszik fogyáskor, de akkor is csökkenti a mennyiséget... Hogy mennyire, az egyénfüggő. Mivel a fehérjének maradnia kell megfelelő szinten és zsír is kell (ha abból alapból több van, az is csökkenthető).
Ennyi feleslegből ne akarj látványosan fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!