Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan magyarázzam el neki,...

Hogyan magyarázzam el neki, hogy így nem fog lefogyni?

Figyelt kérdés

Anyam tipikusan az az alkat, aki bedől mindennek, amit épp felkapott a marketing. Na most egyáltalán nem sportol, inkább valami csokit eszik, ami állítólag fogyaszt (ez már alapból abszurd), majd este tízkor telezabál mindent, amit lát. Gyakran eszik, és csodálkozik, hogy nem tud lefogyni. Szed valami ismeretlen cégtől árult ásványi anyagokkal teletömött kapszulát. Hiába magyarázom neki, hogy ezt nem szedheti akárki, főleg ha hormonális problémái vannak, inkább konzultáljon egy orvossal, de szinte semmire sem hallgat.

Hogyan lehetne neki elmagyarázni, amikor meg sem akarja hallani?

2017. aug. 3. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2017. aug. 3. 22:46
 2/9 A kérdező kommentje:
:(
2017. aug. 3. 22:55
 3/9 anonim válasza:
57%
Anyad része a hülye nők 80% ának. Műveletlenek fingjuk sincs hogy működik a szervezetük mert a biológiát átaludták a suliban. Mond meg neki ,hogy nem nagy kunszt lefogyni nincs valami rohadt nagy varazslat ne zabalj csokit és nasit,ne igyál cukros üditőt,ne egyél annyi pékárut kenyeret epres lofa**t ne egyél 6 után és sportolj heti 3-4 alkalommal napi 2-3 órát ha ezt meg csinálod fél év aladt le adsz 30 kg-t túlsulyt én igy csinaltam gimibe 26 F
2017. aug. 3. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám is ilyen xd Nem hallgat ő se rám... Nem nagyn lehet mit csinálni.
2017. aug. 3. 23:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Majd rájön és kipróbálja a következőt.

Az ő dolga, ha ilyen buta felfogása van.

2017. aug. 3. 23:55
 6/9 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"ne egyél 6 után"

Ezt tanították a biológia órán? És te hülyézel le másokat?

Kérdező!

Sehogy. Majd ha igazán fontos lesz neki, akkor másképp csinálja. Most még nem igazán akar, csak kifelé mutatni és önmagát megnyugtatni.

2017. aug. 4. 05:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apám és anyám is ilyen.

Ami épp divat,az felkapott az tuti jó és ők kipróbálják.

Mondanom sem kell teljesen feleslegesen, mondhat nekik bármit az ember.

Én "csak" a lányuk vagyok,de ha Szabó Szigfrid azt mondta jóó a reg-enor akkor az tuti jó.

Ez a mánia is kb 3 hétig tartott,egészen addig amíg el nem kezdett mindkettőnek félreverni a szíve.

Majd az orvos felvilágosította őket,hogy az a mennyiségű grapefruit mag kivonat amit ők megettek és megittak a szívgyógyszerük mellett könnyen végződhetett volna rosszabbul (én persze hiába mondtam) persze erről a szuper intelligens reg-enoros "ügyvéd" még csak nem is tudott...

Szóval kitartást neked,de szerintem sokat nem fogsz elérni :/

2017. aug. 4. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne erőltesd, hiába az édesanyád. Hagyni kell, aztán ha baj lesz, akkor átáll más üzemmódra.

amúgy a cukorszintje mennyi? Mert ha tíz felett van, akkor rá lehet ijeszteni vakulás-veseleállás-amputáció veszélyekkel(is).. mondjuk akkor már késő.

2017. aug. 4. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Anyukád már nem fiatal, ilyenkor szinte lehetetlen már változtatni a gondolkodásmódon, s egyre több rigolyája is lesz majd. ÉN is ismerek pár hasonló embert, szélmalomharc minden magyarázkodás nekik.
2017. aug. 4. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!