Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok lefogyni?

Miért nem tudok lefogyni?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem fogyókúrázni, akkor 110kg voltam. Most 85kg vagyok. Meg állt a súlyom, nem tudok tovább fogyni. Lassan két hónapja nem tudok fogyni. Próbáltam koplalást, sajnos koplalástól egész nap éhes vagyok, így maradtam sima diétánál. Legelején súlyom miatt, csak egyszerű tornázni tudtam. Most sokat fogytam, sokat biciklizek vagy sétálok.

Ezt szoktam enni:

Folyadék:Szénsav mentes ásványvíz.

Reggel: rozskenyér light vajjal felvágottal

Ebéd: 1 konzerv kaja + kis leves

Vacsora: rozskenyér light vajjal felvágottal

Nap közben megéhezek, akkor zöldséget vagy gyümölcsöt eszek.

Miért nem tudok fogyni?

2017. júl. 30. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha huzamosabb ideje nem fogysz, annak csak egy oka lehet, hogy egyensúlyban van a kalóriabevitel és az elhasznált energia. Vagy növeld a felhasználást (több mozgás), vagy csökkentsd kissé a bevitelt!
2017. júl. 30. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Eddz intenzívebben, ne konzervet zabálj, hanem főzz valami laktató, de értelmes kaját. Tonázz intenzívebben, mozgass meg minden izomcsoportot napokra bontva. Pl. egyik nap has-comb, másik nap kar-hát. Tele a youtube jó kis tornavideókal.
2017. júl. 30. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Most, ebben az iszonyú meleg nyáridőben nagyon kevés energia kell a hőháztartás fenntartásához, vagyis tovább kellene csökkenteni az energiabevitelt. Viszont az éhezést el kell kerülni. Majd, ha jön az őszi hűvös idő, akkor megint elindulhat a fogyás, csak most már olyan közel lehetsz a minden szempontból ideális testsúlyhoz, hogy a fogyás mértéke is lecsökken.
2017. júl. 30. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző, kb. ugyanannyi energia kell télen-nyáron, ahogy ezt mindannyian tapasztalhatjuk is (max. az nem, aki télen egész nap kint van a fagyban, az persze más).

Kérdező, még a fentiekkel is simán lehetsz kalóriaegyensúlyban... Ez a legvalószínűbb, nem eszel elég keveset, illetve nem mozogsz eleget ahhoz, hogy fogyj.

2017. júl. 30. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!