Hogyan tudok gyorsan, de hatásosan lefogyni? 162 cm,64 kg és 15 éves vagyok.
Leszeretnék minimum 55 kg- ra fogyni.
Nem a legkeményebb diétára gondoltam, hanem hatásosra és látványosra. Mozgást vagy kondit, netán edzést gondoltam mellé. Ti mit ajánlotok mind fogyókúra, mind mozgás terén?
Fiatal vagy, nem nagy felesleggel, szinte tuti, hogy nem fog lógni a bőröd. Azért egészségesen s ne túl gyorsan fogyj, biztos, ami biztos.
Valami jó kis aerob és/vagy kardió mozgást fogj, gyaloglás, futás, biciklizés, úszás, vannak lehetőségek. Én erősítenék is, sosem árt, saját testsúlyos edzés itt-ott, a te zsenge korodban még épp nem súlyzóznék. De ha nem akarod, az se gond.
Sokféle fogyókúra van, s életmód is. Minden étrenddel fogysz, ha kalóriadeficitben van, ajánlok egy neked kellemes életmódváltást, amivel jól érzed magad. Nem írom le az alapokat (pl. hogy hanyagold a cukros üdítőket, agyonfeldolgozott dolgokat...etc.), amúgy sem tudom, mennyire akarod átalakítani az étkezésed s mit tartasz egészségesnek. Jó étrend, jó elosztás, jó étkezésméret legyen, az rengeteget segít abban, hogy jóllakva, élvezettel fogyj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!