Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg lehet azt oldani, hogy...

Meg lehet azt oldani, hogy feszes maradjon a bőr, ha több, mint 40 kilót kell lefogyni?

Figyelt kérdés
Általában ilyen nagy fogyásnál olyan laza lesz a bőr,hogy,szinte a fejre vissza lehet húzni kis túlzással,nem lehet ezt vhogy áthidalni,havi pár kilós fogyással,esetleg vhogy feszesíteni,megoldani,hogy feszes legyen utánna is?

2017. júl. 25. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem a kilókon múlik, inkább a kor és a genetika. 40 kiló határeset, nem feltétlenül okoz gondot. És szvsz inkább egy kis kötényhas mint +40 kiló.
2017. júl. 25. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Èletkor, genetika függő. Illetve hogy milyen metódussal fogysz. Ha lassan, egészsègesen akkor nagyobb esèllyel nem marad bőr. De 40 kg az hatàreset. Nekem 30 kg-nàl, 27 evesen nem maradt lògò bőr. De idøsebbnek nehezebb.
2017. júl. 25. 09:44
 3/4 anonim válasza:
Egy ismerősöm 56kilót fogyott szėpen folyamatosan állandó edzéssel!Persze szemėlyi edző segitsėgėvel!Nem lóg a bőre egyáltalán!Szerintem lehetsėges neked is!
2017. júl. 26. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon alkatfüggő, meg szerintem az sem mindegy, hogy korábban milyen ütemben híztál. Nekem egy gyógyszeres kezelés miatt striás a bőröm, és bizony csúnyán lóg 30-40 kg mínusznál, de már 20-nál is látszik. Én gondolkodok a műtéten, de előbb el kéne érnem egy olyan fizikumot, amire azt gondolom, hogy elégedett vagyok vele. Sajnos hasra soha nem fog annyi izom jönni, amitől kifeszül. Máshol azért nagyrészt megoldott az edzés, pl. felkaron, mellen, de a hason csak a szike segít. :(
2017. júl. 28. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!