Mennyi idő alatt lehet lefogyni (egészségesen) 17 kg-t?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 18:34
2/5 A kérdező kommentje:
És ehhez mit szabad enni és mit nem?:/ Sosem fogyókúráztam még, 67 kg vagyok és szeretnék 50 kg lenni, az ideális a magasságomhoz. Valaki aki otthon van ebben a témában privátban válaszolna a kérdéseimre?
2017. aug. 2. 18:42
3/5 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy nem csak a magasságtól függ, hogy mennyi az ideális testtömeged?
4/5 anonim válasza:
Mindegy mi mennyi, mekkora.. heti 30 deka fogyás még tűrhetőnek tűnik, nem büntet a szervezet.
Napi 2000 kcal helyett 1600, aztán lehet számolni. Ha gyorsabban akarsz fogyni, az úgyis visszajön. negyed annyi idő alatt, mint amennyi idő alatt leadtad.
tehát heti 30 dekával számolj. az lemegy éhezés, ingerültség, fáradtságérzet nélkül, ráadásul nem kell sportolnod, gyötörnöd magad.
5/5 anonim válasza:
Én szívesen válaszolok privátban ha lennének kérdéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!