160 cm vagyok és 55 kg szeretnék kb.48-50 kilóra lefogyni?
"Nem tudom újra rávennei magam a diétára."
Akkor mégis hogy szeretnél lefogyni? Máshogy nem megy.
Úgy fogsz tudni fogyni, ha kevesebb kalóriát viszel be (amit diétával tudsz csak elérni), mint amennyit elhasznál a szervezeted, vagy ha több kalóriát viszel be, akkor többet mozogsz annak megfelelően (Futás, biciklizés, aerobik, stb.).
Viszont hiába fogysz le, mint a saját példád is mutatja, ha nem tartod és nem változtatsz teljesen és hosszú távon, ugyanúgy vissza fogsz hízni.
Én semmit nem mozgok pluszban (sokáig dolgozom, családom van, illetve térdproblémáim), viszont elhagytam a reggeli péksüteményeket, helyette zabkását eszek, ebédre is inkább teljes kiőrlésű dolgokat, vagy olyat, amiben nincs sok cukor, vagy szénhidrát, ha ízesítek bármit, édesítőszert használok, nem cukrot, nehezebb ételből fél 6 körül eszek utoljára, abból is fele annyi adagot, mint korábban, estére pedig csak joghurt vagy gyümölcs. Édességet is szoktam, de csak minimális mennyiségben és ritkán. Így gyakorlatilag nem vonok meg szinte semmit magamtól, eszek mindent, de kevesebb a kalória, 2 hónap alatt ment le 4 kg, vagyis nem drasztikus, de hosszú távon tartható étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!