13 éves vagyok 161 cm 60 kg. le szeretnék fogyni a nyárra, kb 54-53 kilóra. Mindig elkezdek edzeni, de semmi sem motivál. Mondanátok ötleteket mivel tudnék lefogyni? Diéta ötletek is jöhetnek.
Szia! Én holnap leszek 12, 161 cm és 60 kg. :)
Én is fogyni szeretnék 55 kg-ra, de engem se motivál semmi. Minden nap bevágok egy tábla tejcsokit. :( Tudom, hogy nem helyes, de anya mindig mondja, hogy majd megnyúlok és akkor soványabb leszek. Azzal bíztatom magam, hogy a nyáron kapok egy kutyát és azzal majd sétálok. Fogyhatunk együtt. Milyen megyei vagy?
Kaloriabazis.hu-n vezessétek a napi adagotokat, nekem ez segített. Regisztrálás után kiírja a napi kalória szükségletet, hogy még mennyit ehetek stb. Mindent le kell mérni és figyelni kell a fehérje, zsír, ch arányokra is! Kezdjetek el valamit sportolni, ahova rendszeresen jártok, kifogások nélkül. Telefonra le lehet tölteni a nike training alkalmazást, nagyon jól lehet vele otthon tornázni. Kenyér helyett abonettet vagy puffasztott búzát egyél. Ebédre tészták helyett zöldségeket. Csoki helyett is inkább gyümölcsöt mértékkel. Nekem ezek segítettek. Becsületesen számold a kalóriákat, ne csalj és nasizz úgy, hogy nem jegyzed fel!
Lehet, hogy meg fogsz nyúlni, de ha nem eszel kevesebbet, idősebben is elhízol majd sajnos. Tetejében sport hiányában nem lesz izmos, formás alakod.
Motivációnak instagramon van soksok fittneses, lifestyleos, inspiráló profil, kövesd be őket! Ne azokat keresd akik csontsovány, retusált, neked önbizalomhiányt okozó képeket töltenek fel. Vannak akik reális, edzős, vicces fotókkal inspirálnak. :)
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!