Kart tettem a fogyokuramban? HELP!
Ajánlom figyelmedbe a cikket (és a képeket - keress rá a google-ban, h anorexia nervosa):
Kiszámoltam: a testtömegindexed 15,69.... az anorexiásoké 17 alatt van...
Nagyon-nagyon veszélyes dolgot csinálsz, könnyen bele is halhatsz. Akkor aztán már mindegy, hogy kinek feleltél volna meg...:(
Egyébként meg teljesen lapos hasad van, semmi gond nincs veled. Fejezd be a hülye fogyókúrát, mert garantálom, hogy a fiúk jelentős részének már így is túl sovány vagy (bármit is olvasol a hipertrendi magazinokban)...
Még néhány kép arról, hogy mire van esélyed, ha tovább folytatod a fogyókúrádat (bocs a brutalitásért, de hátha segít ráébreszteni arra, hogy nagyon nagy butaságot csinálsz):
Kezdem azt érezni, hogy kamu a kérdést, vagy pedig szimplán sajbnáltatni akarod magad. Gyakorlatilag egy kórképet felállítasz saját magadról, de mégis válltig állítod, hogy nicsen semmi baj a gondolkodásodban.
Ja, és olyan nicnsen, hogy "szinte anorexiás".
De olyan van, hogy szintén.
Szóval, nem. Egyébként is gyűlölöm, ha sajnálnak az emberek, mert nem vagyok alapjáraton gyenge jellem. Csak azért "próbálok" kórképet felállítani magamról, mert tanultam egészségügyi és pszichológiai dolgokat. De amúgy ez olyan, mintha vért hánynék, és azt mondanám, hogy gyomorrontásom van, közben pedig gyomorvérzésem. És tényleg...nem nézem le azokat az embereket, akik arrogánsan rögtön azt feltételezik, hogy esetleg "sajnáltatom" magam, ahogy Te fogalmaztál, csupán felidegesítenek. És nem, a kérdés sem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!