Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kart tettem a fogyokuramban?...

Kart tettem a fogyokuramban? HELP!

Figyelt kérdés
Masfel honapja fogyokurazom. Egeszen jol megy, sikerült is fogynom 4 kg-ot. Az elmult ket napban megettem hat kokuszos sutit, es egy zsemlet. Ettol visszahizhatok akar egy grammot is? Nagyon zavarna, hiszen az onbecsulesem igy is nulla. Van egy fel csomag barnakenyerem, nagyjabol 4 db van benne. Ma 5-kor keltem hajnalban, es azota megettem vajasan ket olyan barnakenyeret. (Flora vaj) Az a kerdes, hogy ezektol a "nagy zabalasoktol" visszahizhatok? Mondjuk 1 kg-ot? Az edzesem bevalt, kondizok, tegnap a sok suti utan ket orat mozogtam. Felek, hogy visszahizok!
2010. máj. 23. 07:07
1 2 3
 11/22 maundrel ***** válasza:
"Az edzesem bevalt, kondizok, tegnap a sok suti utan ket orat mozogtam" Na tessék le is mozogtad a sütit. Ne legyen már bűntudatod azért amiért eszel egy kis sütit, egyél nyugodtan, csak mozogd le. (mellesleg én nem látom hogy puffadt lenne a hasad, nekem is ez a problémám, megvagyok elégedve magammal, csak az a pocak nem kéne...de én 168/55kg vagyok...a te hasad nagyon laposnak tűnik:))
2010. máj. 23. 08:44
 12/22 anonim ***** válasza:
szerintem érdemes lenne szakember segítségét kérned, mert láthatóan nem vagy tisztában azzal, hogy már most nagyon sovány vagy (én 20/L 172 cm 55 kg és még én is vékonynak számítok!) ha időben elkezdesz ezzel a problémával foglalkozni,akkor megelőzheted azt, hogy csontsoványra fogyaszd magad. mellesleg a beszélgetés a pszichológussal lehet hogy az önértékeléseden is változtatna :)
2010. máj. 23. 09:30
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd abba a fogyózást mert már most elég vékony vagy.A hasad a rossz táplálkozás esetleg a rossz emésztés miatt is lehet puffadt.Ennek nem az a megoldása hogy fogyózol.Van egy lányismerősőm aki ugyanígy volt mint te csak ő azért kezdett fogyózni mert a srác akibe szerelmes volt hülyeségből azt mondta,hogy dagadt(nem volt az kicsit sem).Az lett a vége hogy olyan keveset evett és annyira megváltozott az önképe hogy kórházba került.
2010. máj. 23. 09:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok és annyi hogy a srác mikor beszélt a csajjal (a fogyás után)annyit mondott hogy ő csak viccelt neki úgy tetszett ahogy volt ,nem szereti az anorexiás csajokat.
2010. máj. 23. 09:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a cikket (és a képeket - keress rá a google-ban, h anorexia nervosa):

[link]

Kiszámoltam: a testtömegindexed 15,69.... az anorexiásoké 17 alatt van...

Nagyon-nagyon veszélyes dolgot csinálsz, könnyen bele is halhatsz. Akkor aztán már mindegy, hogy kinek feleltél volna meg...:(

Egyébként meg teljesen lapos hasad van, semmi gond nincs veled. Fejezd be a hülye fogyókúrát, mert garantálom, hogy a fiúk jelentős részének már így is túl sovány vagy (bármit is olvasol a hipertrendi magazinokban)...

Még néhány kép arról, hogy mire van esélyed, ha tovább folytatod a fogyókúrádat (bocs a brutalitásért, de hátha segít ráébreszteni arra, hogy nagyon nagy butaságot csinálsz):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 23. 10:06
 16/22 A kérdező kommentje:
Igazabol nem olvasok "hipertrendi" magazinokat, mert az amolyan tomegidealok az agyamra mennek. Tavaly kezdtem a kozepsulit, es ott az angoltanarnom szinten anorexias. Magantanulo lettem, es az angol vizsgan a tanarom megjegyezte, hogy szornyen elhiztam. 60 kg voltam, a hasamon logott a haj, osszeertek a combjaim. Ez tavaly majusban volt. Azota eltelt egy ev, ugyebar, es meg mindig bennem van az a kis tuske, hogy nem vagyok eleg vekony. Amikor tukorbe nezek, sosem azt latom, amit szeretnek, hanem egy dagadt, amde mindenre elszant fiatal lanyt. Voltam pszichologusnal is, de semmifele valtozas nem allt be az allapotomban. Senkinek sem akarok megfelelni, csupan magamnak, minden teren, es ez a legnehezebb. Gyakorlatilag leszoktam az evesrol, semmilyen edesseget nem eszem, csak zoldsegeket, barnakenyeret, es gyumolcsoket. Azokat is csak ritkan, mivel nem erzek ehseget. Van egy baratnom, aki 165 cm magas es 50 kg. Gyonyoruszep lapos hasa van, es vekony combjai. Ha 50 kg lennek, a hasamon legalabb 5 cm zsirreteg halmozodna fel, mar megfigyeltem, amikor 52 kg-rol 50-re, majd pedig 50-rol 47,5-re fogytam. Ahogy elnezem a lanyokat, mindig arra gondolok, hogy ok sosem irigykednenek az en alakomra. Strandra sem merek menni, mert hogy allna rajtam a bikini...Az emberek elfogadtak dagadtan is, csak en kergetem a vegtelensegig az ideaimat, es neha ugy erzem, nem erdekel semmi, csak az, hogy kilatsszon a medencecsontom es a bordaim, es hogy vekony legyen a combom...
2010. máj. 23. 10:43
 17/22 anonim ***** válasza:

Kezdem azt érezni, hogy kamu a kérdést, vagy pedig szimplán sajbnáltatni akarod magad. Gyakorlatilag egy kórképet felállítasz saját magadról, de mégis válltig állítod, hogy nicsen semmi baj a gondolkodásodban.

Ja, és olyan nicnsen, hogy "szinte anorexiás".

2010. máj. 23. 10:51
 18/22 A kérdező kommentje:

De olyan van, hogy szintén.

Szóval, nem. Egyébként is gyűlölöm, ha sajnálnak az emberek, mert nem vagyok alapjáraton gyenge jellem. Csak azért "próbálok" kórképet felállítani magamról, mert tanultam egészségügyi és pszichológiai dolgokat. De amúgy ez olyan, mintha vért hánynék, és azt mondanám, hogy gyomorrontásom van, közben pedig gyomorvérzésem. És tényleg...nem nézem le azokat az embereket, akik arrogánsan rögtön azt feltételezik, hogy esetleg "sajnáltatom" magam, ahogy Te fogalmaztál, csupán felidegesítenek. És nem, a kérdés sem kamu.

2010. máj. 23. 10:57
 19/22 anonim ***** válasza:
egyszer próbáld ki ezt: te is, és a barátnőd is felvesztek egy bikinit otthon, és egymás mellé álltok a tükör előtt. meg fogod látni hogy a barátnőd combja, amit te szép vékonynak tartasz, valószínűleg vastagabb mint a tied. egy próbát megér, hátha rádöbbensz, hogy gebe vagy...
2010. máj. 23. 11:28
 20/22 anonim ***** válasza:
meg mi az már hogy 10:43kor ékezetek nélkül, 10:57kor meg már ékezetekkel írsz?
2010. máj. 23. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!