Tegnap nagyon durva dolgot tettem, valaki aki jart igy segit?
Tegnaap.. =( felzabaltam egy csomo kekszszalamit, hazicsokit cookiet.. csokist.. mogyorot.. es ezt este is..=( es csokit-csokit.. de irto sokat =( egesz ejjel a gyomrom kavargott es hanyingerem volt. nemtudtam kihannyni.
Ettol elhizhatok? ugy-e egy alkalomtol nem.. es mit tegyek ez ellen sporton kivul, vagy ne egyek semmit ma vagy hogy? mondjuk mar ettem, de segitsetek kerlek!
Ha állandóan megvonod magadtól az édességet ilyen falásrohamokhoz vezet.
Két dolgot tehetsz:
1. folytatod ezt, és néhány hónap múlva cukorbeteg leszel. A te esetedben nem is olyan rossz megoldás, mert akkor többet nem ehetsz édességet.
2. heti 2 alkalommal eszel nagyon minimális édességet. fontos, hogy csak ennyi legyen otthon, legalább ha megkívánod, akkor sincs több.
3. egy alkalomtól nem fogsz meghízni, de legalább 3 nap, mire ez kiürül a szervezetedből, és még szorulást is okozhat. A gondot az okozza, hogy nem egy alkalom lesz ilyen... tessék megállni, és nem azt hajtogatni, ha már a szádban van a keksz, hogy most már úgyis mindegy...
Azt ne csináld, hogy nem eszel, tessék enni, de keveset.
Utolsónál a pont, a cukorbeteg is BÁRMIT ehet, csak nem mindegy mikor.
Ha például alacsony a cukra, nem kell megelégednie egy kocka csokival.
Egyébként kérdező: nem fogysz elhízni, de azért óvatosan az ilyenekkel, ne legyen belőle rendszer.
Mi az, hogy néhány gramm cukor? -.- Ember tanulmányozd kicsit ezt az életvitelt, utána gyere ide okoskodni. Cukorbeteg vagyok 5 éve, BÁRMIT lehet enni, most ha belefér, akkor megeszek 10 dkg csokit, a szénhidrát szükségletet kell nézni.
Ha meg leesik a cukra, akkor cukrot KELL ennie, mert rosszul lesz.
Hidd el, hogy bármi, nekem a családban él cukorbeteg, azért eléggé tudom hogy mi fér bele, és mi nem.
Nyilván normális adagokra kell gondolni.
Mert például normális ember nem eszik meg 3 tábla csokit egy ültő helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!