Ma tartok 30 napnál. Kicsit kezdem félválrol venni a dolgot tegnap gyüminapom volt és már nem birtam és ettem 1db kisebb hust savanyu káposztával. Eddig -7kg nagyon boldog vagyok de még 5kg kellene. Valami támogatás kéne ugy érzem, vagy valami más?
Ne add fel! Én már a 43. napnál tartok és -9 kg-nál. Olyan jó a régi ruháimat újra felpróbálni... :) Próbáld magad lefoglalni, hogy ne gondolj az evésre.
Kitartás!
Nagyon jó volt olvasni, hogy valakivel majdnem azonos napnál tartok. Én a 41. napomon vagyok és nekem is -9 kg.
A kérdezőnek írom, hogy legyen kitartása szorítok neki és ne adja fel. 5 kg már nem olyan sok többet leadtál már és ez tartsa benned a lelket. Tudom nem könnyű egyszer-egyszer én is elbizonytalanodom, de akkor eszembe jut, hogy lassan a felinél leszek időben is és a leadott kilók számában is és ez erőt ad. Nem beszélve a visszajelzésekről, amit kapok másoktól.
Szóval kitartás és csak így tovább. Sok sikert mindenkinek.
Szia! Kérdezted, hogy nagyot vétkeztél-e. Szerintem nem. Ennyi úgy gondolom belefér. Holnap nekem is gyüminap. (45.nap) Ha nem esik jól már a gyümölcs, akkor inkább iszom vizet és korán lefekszem, hogy ne is gondoljak a kajára. Eddig még a víznap is könnyen ment. Kárpótol az, hogy a tükörbe nézek és a környezetem véleménye. :)
A mindmegette.hu oldalon találsz a 90 naposhoz recepteket, sikertörténeteket és fórumot, ill. az nlcafé oldalán is van fogyis fórum.
Még egyszer: kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!