Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tegnap nagyon durva dolgot...

Tegnap nagyon durva dolgot tettem, valaki aki jart igy segit?

Figyelt kérdés

Tegnaap.. =( felzabaltam egy csomo kekszszalamit, hazicsokit cookiet.. csokist.. mogyorot.. es ezt este is..=( es csokit-csokit.. de irto sokat =( egesz ejjel a gyomrom kavargott es hanyingerem volt. nemtudtam kihannyni.

Ettol elhizhatok? ugy-e egy alkalomtol nem.. es mit tegyek ez ellen sporton kivul, vagy ne egyek semmit ma vagy hogy? mondjuk mar ettem, de segitsetek kerlek!

2011. szept. 18. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: áh hagyjad, tudod mindig azok okoskodnak a legjobban, akik csak hallottak a dolgokról, de nincsenek benne :)
2011. szept. 18. 16:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez akkor valószínüleg mentalitás kérdése,mert én is cukorbeteg vagyok,és nálam már nem férne bele 10 dkg rendes csoki...Igaz,hogy négány gramm cukrot meg lehet engedni,de egy tábla csoki szerintem sok.No mindegy. mindenki másképp csinálja.3. voltam
2011. szept. 18. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem mentalitás kérdése, hanem nincs egységes cukorbeteg életmód. Valakinek belefér, valakinek nem!

Gondolom te nem vagy 180 centi, és nem sportolsz minden másnap, mint én. Ezért más a szénhidrát szükségletünk és az inzulin igényünk.

2011. szept. 18. 18:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdezőő, önkontroll.

tudod, ha a nyugodt életben ilyen kihívásokkal kerülsz szembe, mit csinálsz utcán a késelővel?

egyébként egyél normális étrend szerint, és szimplán ne vegyél szemetet. 1 nap kajálástól nem tudsz nagyon hízni, esetleg pár dekát, de azt nem lehet egyértelműen kimutatni.

2011. szept. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!