6-8kg feleslegem van. Mit ajánlotok?
Kipróbáltam pár fitness dvdt, de amelyikről úgy éreztem hogy tényleg lenne hatása, nem bírtam tovább csinálni 5percnél.:(
Gondoltam rá, hogy elkezdek futni, de olyan furán érezném magam, ha futkoznék kint az utcán. A kert meg túl kicsi, hogy ott rójam a köröket.
Az étkezésemmel is gond van, túlságosan vonzódom mindehez ami egészségtelen.(csoki, jégkrém, chips)
Milyen mozgást ajánlanátok, és milyen diétát?
21/L
én azt ajánlanám, hogy a hülye kifogások helyett emeld fel a segged és menj sportolni, ha eleget sportolsz, némi egészségtelen ócskaság is belefér az étrendedbe
vagy bringa
vagy úszás
vagy túrázás
mozogni mozogni és mozogni. na meg elhagyni a csokit, jégkrémet és csipszet...
furán éreznéd magad hogy futsz az utcán? és a 6-8kg feleslegtől nem érzed magad furán ha már ennyire zavar?
na most akkor döntsd el hogy futsz és formásodsz, vagy ülsz és eszed a csokit jégkrémet meg csipszet és hizol!
nekem nem kellett diéta mert ahogy fogytam összeszükült a gyomrom, kevesebbet ettem és minél könnyebb vagyok annál többet mozgok, szóval már futni sem muszáj eljárni mert nem hizok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!