Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki minden nap iszik...

Ha valaki minden nap iszik (tömény, tömény + sör vagy csak sör) akkor tud fogyózni?

Figyelt kérdés

Ha napközben, illetve este lemozgásra kerül az alkohol (0,4-0,7 dl tömény, vagy pl. 2,5 dl sör) akkor fogyózhat mellette az adott ember?

(nő, 23 éves)

Egyik ismerősöm. Én azt tudom, hogy ha nem kerül lemozgásra az alkohol, és még mellette eszik is az ember, akkor hízhat...

De mi van akkor, ha nagyon sokat mozog (mármint olyan a munkája) illetve ha iszik is, akkor mondjuk sokat táncol hétvégén?

Fizikai jellegű a munkája.

+ azt is tudom, hogy a tömény elvileg kevésbé hízlaló (vagyis tisztán, a vodka.. mármint nincs benne cukor, meg ch tartalma sincs)

A sörnek van ch tartalma azt tudom. Én is csak ezeket tudtam neki mondani...

szerintetek?

Mármint, én nagyon nem tudom, ez így fogyózás-e..Mellette nem eszik sokat. A kaján spórol sokat.

2017. júl. 23. 00:45
 1/9 A kérdező kommentje:

(Ő nem ül sokat net előtt, alig van rá ideje hogy netezzen... meg ezt a weboldalt tuti nem nyitja ki XD)

Csak szimplán érdekelne, mert eléggé furcsa fogyókúra. Mármint, nem eszik mellette sokat.

2017. júl. 23. 00:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Maga a fogyás a kalóriaegyenlegen múlik. Így is lehet fogyni, persze.

Az egészség, nehézség és a többiek, na ott már nagyon nem mindegy, mit eszünk s iszunk.

A leírt mennyiség nem sok (bár rendszeresen sokak szerint már nem OK, de a fogyáshoz ehhez nincs oly sok köze), de rendesen kell ennie mellé. Persze, hogy simán lefogyhat koplalással, de az egészségtelen, izmot is veszt, az anyagcsere lassul...

Ha sokat mozog, akkor pláne rendesen kell ennie. Most azért a kis alkoholkalória miatt miért ne enne?

A sör nem hizlalóbb, mint a vodka, mert a kalóriatöbblet hizlal, más nem, de a ch-val igazad van, sokaknak előnyösebb a kevesebb ch. De alapvetően a kalórián múlik a dolog.

"Én azt tudom, hogy ha nem kerül lemozgásra az alkohol, és még mellette eszik is az ember, akkor hízhat..."

Nem kell lemozogni. El kell használni. A puszta létezéssel is kalóriát égetünk... Ennyi alkohol mellé még ehet egy kupac ételt és moccanás nélkül sem hízik.

2017. júl. 23. 00:55
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Kajan sporol, de pian nem. Alkoholista.
2017. júl. 23. 06:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy fogyni fog , mert a piára megy el a pénze , kajára nagyon keveset költenek az alkoholisták.
2017. júl. 23. 06:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Napi 0.4-0.7 dl tömény. Az már nagyon kemény alkesz.

De mint irják , muszály a kaján spórolni mert csak igy futja a piára.

2017. júl. 23. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi értelme minden nap meginni egy felest? vagy 2-3deci sört, nem mondanám kemény alkesznek azért, mert ez picsä mennyiség, de érdekelne, h ennek mi értelme van?
2017. júl. 23. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyilván jólesik neki. Én jobban értem, mint a dohányzókat, az masszív hülyeségnek tűnik, rengetegpénzt költ arra, hogy rombolja az egészségét... De annyi dolog van, amitnem értünk másokban.

Az alkohol humoros dolog, én is szeretem, csak nem mindennap. De van, aki mindennap.

Aki azt írja, hogy elkölti a pénzt italra... Nem, nagyon pici a mennyiség s alig eszik. Ha nem valami flancos piát iszik, napi 1-200 forint, étel meg alig valami. Olcsó, csak roppant egészségtelen.

2017. júl. 23. 15:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. júl. 24. 00:35
 9/9 anonim válasza:
Ez a kérdés teljesen olyan, mintha rólam lenne szó, nekem is megvan a napi piabevitelem tömény + sör formájában és én is elég sokat mozgok, én simán tartom pár éve 167 centi magasságra a 60 kilót, ami szerintem teljesen normális. Nem spórolok a kaján, csak simán többet kültök piára, mint mások- 26|F
2017. júl. 24. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!