Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy vegyem ra magam hogy...

Hogy vegyem ra magam hogy elkezdjek fogyozni?

Figyelt kérdés
Mar nagyon regota probalok lefogyni, de egyszeruen mindig megkivanok valami edesseget es addig zabalom amig el nem fogy.xd regen ilyen 63 kilo korul voltam es sikerult lefogynom 10 kilot de most megint elkezdtem hizni. Nem mondanatok valami szupcsi fogyokuras modszert? Mert ez mar igy nem allapot, egyszeruen semmi akaratero nincs bennem :(( 15/L
2017. máj. 6. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig alap önfegyelem nélkül nem megy.

Egy jó életmód persze segít. Laktatóbb ételek, több mozgás, megfelelő időzítés, unalomevőknek jó kis hobbik... De valamennyi önfegyelem, elhatározás muszáj.

2017. máj. 6. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nos, ha folyton zabalsz, az cukorbetegseghez vezet (NEM az edesseg, hanem a folyton zabalas - marpedig te folyton zabalsz). A cukorbetegseg pedig a napi szintu injekciokhoz (hu, tuti "nagy buli"...). Ha nem adod be idoben, komaba eshetsz, meghalhatsz. Ez eleg motivacio, hogy valts?
2017. máj. 7. 00:44
 3/5 anonim válasza:
Hogyan? Így sehogy! Azért, mert ez olyan dolog, amire magadat kell rávenned egyedül. Pszichésen el kell döntened mit akarsz. Kórosan elhízott, egészségtelen maradsz, és továbbra is kifogásokat keresel, vagy megteremted azonnal az új szabályokat. Melyekhez kell az önuralom. Hiába jön bárki neked azzal, hogy az egészséged, és az ábrázatod lesz a tét, a következö Mekis elrettentő példa a köztudatban, ha te nem veszed komolyan. Lehet úgy érzed komolyan fogyni akarsz, de nem. Aki komolyan fogyni akar, az azonnal tenni kezd érte. Nem a könnyű, àm hatástalan kibúvókat keresi. Azonnal kezdj el diétázni, tornázz, edzz, válassz magadnak valami mozgást, sportot (mondjuk ússz, a túlsúlyosaknak az a legjobb, nem terheli úgy őket, mint a futás) és igenis birkózz meg az éhségérzettel. Illetve állj ellen a nassolás utáni vágynak. Nagyon nehéz, onnan tudom, hogy 2010-ben nekem 30 kg feleslegtől kellett megszabadulni. Kopogott a szemem az éhségtől, de sikerült, azóta tartom a normál súlyom, úszom, futok, bicajozok, edzek, személyi edzőm is volt. Hagyd abba a céltalan evést hanyagold nagyon. Se csoki, se Meki, se KFC, se Burger King, se semmi ilyen. Én elrettentésként ajánlom a Life Network-on a "Ha ciki, ha nem, kövér vagy!" c. műsort. Valamint a "Véznák kontra Dagik". Tanulságos. De most komolyan. Neked előbb be kell látni, utànajárni, hogy ezt nem csak mondani kell, hanem elkezdeni és csinálni. A fogyi tablettákat meg most felejtsd el, ha eszedbe jutott. Zsírtnem égetsz vele. Nem lehet. Csak vízveszteséget okoz, ami minden ivás után visszatér. Kell a mozgás, meg a diéta, a KOMOLY ELHATÁROZÁS. Anélkül írhatunk olyanokat, hogy ezt csináld-azt csináld, ha ezt akarod hallani, aztán feladod, vagy meg sem próbálod mert nehéznek tűnik... Majd visszajössz ide kérdezni egy másik módszert. Amíg van kifogásod, addig teljesen esélytelen. Igen, tudom hogy sz@@@r, mert kínoz az éhség, de az el fog múlni. Mikor? Nekem 2 hét volt körülbelül, és elmúlt. Annyi kellett hozzá, hogy a tükörben a látvány visszataszított, magamon a súlyfelesleg cipelése is fárasztott, a negatív visszajelzéseket pedig elkezdtem elismerni, hogy igazuk van! Nem sértődtem meg. A saját nunám tetejét mikor "homlokosnak" láttam én is az akkori pasim után, eldöntöttem elég volt. Elkezdtem AZONNAL diétázni (NEM KOPLALNI! MERT AZ IS EGÉSZSÉGTELEN!) DIÉTÁZNI! Elkezdtem a mozgást, naponta 2 órás sétákkal, majd kibővítettem tornával, plusz úszással, majd kocogással, majd láttam, hogy 2cm-t fogytam. És nem álltam le. Jó néha kellett egy egy gyomorsavlekötő, de több cukormentes folyadékkal ez nem volt probléma később. A KV is édesítőszeres volt. Mindrnre odafigyeltem. Semmi szénhidrát, semmi plusz felesleges kalória nem volt. Javaslom keress fel egy személyi edzőt. Sokat tud segíteni.
2017. máj. 7. 04:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Akaraterő nélkül nincs az a módszer, ami segíthet.

Akaraterőt pedig magadnak kell szerezni, mert azt nem tud adni senki.

2017. máj. 7. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy most, 55? Mert akkor elég lenne, ha a cukros vackok helyett valami értelmesebbet ennél, pl. gyümölcsöt.
2017. máj. 7. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!