Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tehat 98 kilos voltam es...

Mark7000 kérdése:

Tehat 98 kilos voltam es elkeztem fogyozni minden este edzes, . Most 86 vagyok es megalt a fogyas egy ideje?! Tobbit a leirasba.

Figyelt kérdés

Tehat azt szeretnem kerdezni hogy miert ? 14/f

Kimeljetek pls

2017. márc. 13. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Mióta mozogsz? Milyen az étrendet. Ha túl kevesett eszel sem jó. Viszont vannak stangnálások is belefér ha az étkezésed rendben van de ezt ugye nem tudom. Mennyi időalatt fogytál le?
2017. márc. 13. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok minden lehetséges, az is, hogy most van egyensúlyban a bevitel és felhasználás.
2017. márc. 13. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezzel nem tudok mit kezdeni, valószínűleg nincs kalóriadeficited. Számolsz kalóriákat? Az is lehet többet eszel.
2017. márc. 13. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:
5 honapja tornazok.Es szamolom a kaloriakat minden egyes nap es tobbet egetek mint eszek olyan 2200 kaloriat eszek egy nap
2017. márc. 13. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nő vagyok és 26, de hasonló súlyról indultam, és 87 kilónál egy hónapos stagnálás volt. Nem tudom , miert. Mindent ugyanúgy csináltam, mint azelőtt. Azóta egy hónap alatt lement 4 kiló. Most megint nagyon beindult, de fel vagyok készülve rá, hogy majd megint megáll egy időre. Ez nem folyamatos sajnos. Állítólag azokon a pontokon áll meg a fogyás, ahol sokat "időztél", tehát huzamosabb ideig voltál azon a súlyon. Nem tudom, mennyire igaz ez, de valóban tény, hogy én varandosan 87 kiló voltam, így betudható annak talan a stagnalasom. Előtte 80 kiló voltam, úgyhogy majd kiderül, ott is megállok-e. Talán te is ezért stagnálsz. Ettől függetlenül gondold át és vizsgáld meg, hogy tutira helyesen csinálod a dolgokat és nincs-e valami "hiba" a rendszeredben.
2017. márc. 13. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!