Miért híztam öt nap alatt két kg-t?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy "megjött", de a derekam térfogata is nőtt 1 cm-t. És tudom, sokunknak felmegy olyankor, de magától nem is megy le. Tennem kell érte.Mással is így van? Mi lesz velem ha nem figyelek? 10 nap alatt feljön 4 kg utána 6 és hízok a végtelenségig?
Esetleg azon kívül, hogy többször keveset eszek, valamilyen étrend kiegészítőt, amitől gyorsabb az anyagcsere tudtok javasolni? Teát vagy vitamint vagy turmixot? Mondjuk minden reggel járok nagy WC-re de aggódom a súlygyarapodásom miatt. Nem csak esztétikailag, egészségtelen is. Most még vékony vagyok, de mi lesz velem így? És tényleg egészségesen étkezem most már nagyon berágtam.
2010. máj. 22. 06:39
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! Ezt a "hm"-t nem tudnád bővebben kifejteni?:-)))))
2010. máj. 23. 19:27
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos egy gr sem ment le menz után magától:-(
2010. máj. 28. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!